بارش شدید باران در روزهای گذشته، بیشتر مناطق شمالی کشور را زیر آب برده؛ از گلستان و آق قلایی که نیمی از خانه هایش تخریب شدند گرفته تا مازندرانی که اهالی می گویند سیلاب یک و نیم متری‌اش نتیجه باز کردن دریچه سدها بوده است.

گزارش اختصاصی خبرآنلاین را از مازندران و شهر جویبار، جایی که خانه پدری حسن یزدانی، قهرمان کشتی المپیک در آن قرار دارد ببینید. 

6767

کد خبر 1243299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عباس IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۳
    3 0
    چرا هیچ خبری از قطع درختان که عامل اصلی این سیل می باشد زده نمی شود
  • عباس IR ۱۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۳
    3 0
    حسن رحیمی هم مثل هزاران نفر دیگه ایی که خونه و کاشانه و احشامشان را آب آسیب رسونده .فکر نکنم توی این قضیه کمک رسانی اجازه داشته باشیم تبعیض قایل شویم بین مردم.
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۳
    4 0
    والا من اهل گنبد هستم و سیل اق قلا هم از گنبد رد شد و رسید به اونجا درسته بارون زیاد بارید ولی عامل سیل گلستان فقط فقط بی کفایتی بود با بارون که سیل راه نیافتاد وقتی اب رو ول کردن کل استان رو گرفت از چند روز قبل کل کشاورزها می دونستن بارون میاد و توصیه برای کشت و مراقبت انجام می دادن بعد چطور اب منطقه ای سوادش نمی رسه که وقتی قراره بارون شدید بیاد بخشی از اب سد رو ول کنه؟ فقط به این خاطر که چندین میلیون حق ابه بگیره؟
  • US ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۳
    1 0
    چنین بارانهایی و حتی بسیار بسیار بسیار بیشتر از آن در گذشته ها همیشه در شمال می باریده ولی هیچگاه چنین اتفاقی نیفتاده بوده است. یکی از دلایل اصلی سیل اخیر و فرونشست زمین در مازندران ، و گیلان (در پاییز ) خشکسالی پی در پی 4 یا 5 سال گذشته بوده ، که منجر به خشک شدن زمین وخاک منطقه و سست و پوک شدن زمین گردید ، که منجر شد زمین در برابر بارانهای زیاد مثل همین باران اخیر آمادگی نداشته باشد و بسادگی دچار فرونشست و سیل گردد/. آن خشکسالی های 4 یا 5 سال گذشته هم براثر تغییرات مصنوعی آب و هوایی رخ دادند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین