به گزارش فارس به نقل از این سایت، آثاری از «آلن بل»، «آمی بلندر»، «پیتر بونگانی» و «اما دونو» به عنوان برترین آثار منتخب بزرگسال که با استقبال مخاطبان نوجوان نیز روبه رو شده، در این فهرست آمده است.
«آلن بل» در تازهترین رمانش که در صدر این فهرست 10 نفره از آن یاد شده است داستانی بسیار جذاب از زامبیها را به رشته تحریر در آورده است.
رمان «دروگر فرشتهها» به قلم این نویسنده در 240 صفحه برای بزرگسالان منتشر شده اما مخاطبان نوجوان نیز با مطالعه این کتاب در گروه بزرگترین مخاطبان این اثر در سال 2010 قرار گرفتند.
در جایگاه دوم این فهرست رمان «کیک لیمو» به قلم «امی بلندر» قرار دارد و در جایگاه سوم «خانهای برای فردا» نوشته «پیتر بونگانی» وجود دارد که در 368 صفحه به رشته تحریر در آمده است. «بونگانی» در این رمان داستان یک گروه موسیقی را به تصویر در آورده. این اثر نیز از جمله آثاری است که با اقبال زیادی در میان نوجوانان قرار گرفته است.
رمان «اتاق» به قلم «اما دونو» نیز از دیگر آثاری است که در این فهرست جای گرفته است. این رمان یکی از نامزدهای دریافت جایزه بوکر بوده است.
علاوه بر این رمانهای «رادلی» به قلم «مت هیگ»، «قفل » نوشته «استیو همیلتون» و «دختر مترجم» نوشته «جین کوک» از جمله نویسندگانی هستند که آثارشان در این فهرست جای گرفته است.
60
نظر شما