۰ نفر
۱۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۵
شماری قوچ و میش پارک ملی گلستان تلف شدند

ایرنا نوشت: مدیرعامل سازمان مردم نهاد دوست داران طبیعت سبز کره زمین در خراسان شمالی گفت: شمار قابل توجهی از قوچ و میش ها در پارک ملی گلستان به علت نامعلومی تلف شدند.

سیدحمید کشمیری گفت: هنوز علت تلف شدن قوچ و میش ها مشخص نشده است.
وی افزود: کارشناسان دامپزشکی از تهران و چند استان در حال بررسی موضوع هستند اما، هنوز علت مشخصی برای تلف شدن این گونه از وحوش اعلام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون لاشه های حیوانات تلف شده در حال جمع آوری و دفن اصولی است.
کشمیری اظهار داشت: تغذیه وحوش گوشتخوار همچون پلنگ از لاشه های تلف شده قوچ و میش، تهدید جدی برای آنان به شمار می رود.
به گفته مدیرعامل سازمان مردم نهاد دوست داران طبیعت سبز کره زمین در خراسان شمالی، حادثه تلف شدن قوچ و میش ها از منطقه میرزا بایلو در پارک ملی گلستان گزارش شده است.
به گزارش ایرنا پارک ملی گلستان قدیمی‌ ترین پارک ملی ثبت شده در ایران و پناهگاهی کم‌ نظیر برای حیات ‌وحش است که 1350 گونه گیاهی و 302 گونه جانوری از جمله نیمی از گونه ‌های پستانداران ایران را در حدود 900 کیلومتر مربع گستره خود جای داده و به همین دلیل به عنوان ذخیره ‌گاه زیست ‌کره در میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده ‌است.
 

۴۲۴۲

کد خبر 1245804

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین