به گزارش خبرآنلاین لرستان.حادثه تأسفبار سیل ویرانگر در استان ولایتمدار لرستان که منجر به درگذشت تعدادی از هماستانیها و داغدار شدن خانوادهها و نیز مجروحیت جمعی از عزیزان و ویرانی و خسارات فراوانی در شهرها و روستاها و زیرساختهای استان شد، مایه اندوه فراوان گردید.
تسلیت به حادثه دیدگان سیل
اینجانب از درگاه خداوند متعال به برکت مبعث شریف و اعیاد شعبانیه پیش رو برای جانباختگان این حادثه مغفرت و علو درجات و برای بازماندگان التیام روحی و صبر و اجر فراوان و برای حادثهدیدگان جبران خسارت و گشایش و خیر و برکت خواهانم و برای همه عزیزانی که به نحوی در کم کردن عمق حادثه سهیم بوده و هستند ضمن تشکر از زحمات به عمل آمده آرزوی سالی پر از توفیق و سلامتی دارم.
بیشترین خسارت متوجه لرستان
امیدوارم استان لرستان با توجه به نقش فعال در طول ۴۰ سال انقلاب و به لحاظ عمق حادثه و اینکه بیشترین خسارت را متحمل شده است مورد توجه، عنایت و اهتمام بیشتر مسئولان عالی مقام کشور، به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله) در خصوص کمک به سیلزدگان و جبران خسارت قرار گیرد.
انشاالله خداوند متعال به یمن وجود مبارک حضرت بقیه الله اعظم (ارواحنافداه) به این مردم عزیز و شریف و صبور تفضل فرماید و در سایه لطف و عنایت آن حضرت هرچه سریعتر فرج بعد از شدتی برای گرفتاران سیل فراهم فرماید.
در پایان لازم میدانم از تلاشهای شبانهروزی همه عزیزان دستاندرکار اعم از کلیه نهادهای مسئول و اقشار محترم حاضر در صحنه، تقدیر و تشکر نمایم و توفیق همگان را در تسریع و ادامه خدمترسانی از خداوند متعال مسئلت دارم.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
هاشم نیازیخرمآبادی
نماینده مردم شریف لرستان در مجلس خبرگان رهبری
46
نظر شما