۰ نفر
۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۰

منابع مخالف لبنانی تاکید کردند:‌ عمر کرامی، نخست‌وزیر اسبق لبنان به زودی ریاست دولت را به دست خواهد گرفت.

روزنامه لبنانی الاخبار به نقل از منابع مخالف لبنان اعلام کرد که قرار است نخست وزیر اسبق این کشور ریاست دولت جدید را در آینده‌ای نزدیک به دست گیرد.

به گزارش ایسنا، روزنامه الاخبار به نقل از این منابع اعلام کرد:‌ موضع مخالفان از ابتدا مشخص بوده و به وزیران امور خارجه ترکیه و قطر، سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان و هم‌چنین میشل عون، رهبر مارونی‌های لبنان ابلاغ شده است.

به گفته‌ی این منابع، این موضع بیانگر آن است که در نهایت اعتماد نسبت به سعد الحریری، نخست وزیر دولت موقت لبنان از بین رفته است.

منابع مخالف عنوان داشتند: بنابراین نمی‌توان به تعهدات الحریری در خصوص قطع ارتباط لبنان با دادگاه بین‌المللی ترور رفیق الحریری، نخست وزیر اسبق لبنان در مقابل شروطی که خواهان آن است، اعتماد کرد.

آن‌ها در ادامه افزود:‌ غیر ممکن است بتوان تعهدات شخصی را پذیرفت که دست داشتن وی در پرونده شاهدان دروغین این دادگاه ثابت شده است.

منابع مخالف لبنان هم‌چنین تاکید کردند:‌ عمر کرامی، نخست‌وزیر اسبق لبنان به زودی ریاست دولت را به دست خواهد گرفت.

این در حالی است که کرامی اعلام کرد: از نزدیک تحولات لبنان را بررسی می‌کنم.

وی در ادامه افزود: نامزدی من برای پست نخست وزیری امری قابل قبول و ممکن است.

از سوی دیگر سعود الفیصل، وزیر امور خارجه عربستان اظهار داشت: عربستان هم‌چنان از اکثریت پارلمان لبنان حمایت می‌کند.

وی در ادامه افزود:‌ سخنان اخیر من در خصوص ادامه نیافتن تلاش‌ها و میانجی‌گری‌های عربستان برای حل و فصل بحران لبنان به معنی ایجاد تغییر در سیاست‌های عربستان نیست./16346

کد خبر 124907

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین