شیوع گال و اسهال در گمیشان/ آب‌گرفتگی خانه‌ها تخلیه شد

ایرنا نوشت: معاون فرماندار گمیشان گفت: عملیات تخلیه آب از منازل سیلزده شهر گمیش تپه مرکز شهرستان گمیشان شامگاه امشب پنجشنبه و با تلاش شبانه روزی نیروهای مسلح، آتش نشانان شهرداری تهران، دستگاه های محلی و بومیان به پایان رسید.

سید علیرضا حسینی شامگاه پنجشنبه اظهار داشت: سیل اخیر و ورود حجم فراوان سیلاب به گمیشان،موجب آبگرفتگی یک هزار و 700 خانه شهری و روستایی این شهرستان شد که با تلاش نیروهای امدادی همه این خانه ها از آب تخلیه شد.


وی بیان کرد: در حال حاضر 77 خانوار این شهر بصورت متمرکز از خدمات اسکان اضطراری مدیریت بحران و هلال احمر استفاده می کنند که پس از تخلیه آب و کسب اطمینان از استحکام و ایمنی خانه ها، به زندگی خود بر می گردند.
وی افزود: هر چند تعدادی از شهروندان دچار بیماری هایی همچون گال و اسهال شده اند اما وضعیت عمومی بهداشت شهر رضایت بخش است و تاکنون موردی از بیماری های واگیر در شهر مشاهده نشده است.
معاون فرماندار گمیشان ادامه داد: مرکز بهداشت و بسیج در حال گندزدایی از منازل آب گرفته هستند و تلاش می کنند که اندک بوی مانداب پراکنده در بخش های شرقی شهر ر ا از بین ببرند.
حسینی به حل مشکل محصور بودن 5 روستای مرزی این شهرستان در آب گفت : روستای قرنجیک خواجه خان این شهرستان در شرق گمیش تپه همچنان در محاصره آب است و تردد در این روستا با قایق انجام می شود.
وی گفت: سپاه قزوین با همکاری شهرداری این شهر در حال احداث راه دسترسی موقت برای این روستا هستند که بزودی به پایان خواهد رسید.

41231

کد خبر 1249234

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =