آب‌گیری حوضچه‌های رسوب‌گیر تونل گلاب و عواقب آن

ایسنا نوشت : طی چند روز گذشته اخباری مبنی بر آبگیری حوضچه‌های رسوب‌گیر تونل گلاب در فضای مجازی منتشر شده است.

مهدی پژوهش، عضو کمیته ملی کارون  ضمن تایید این خبر، اظهار کرد: مشاهدات عینی کارشناسان از منطقه حاکی از آبگیری حوضچه‌های رسوب‌گیر تونل گلاب است.

این محقق و استاد دانشگاه تاکید کرد: هیچ‌گونه توجیه کارشناسانه و منطقی برای اجرای تونل گلاب وجود ندارد و این می‌تواند به منزله دور زدن استان چهارمحال و بختیاری برای بهره‌برداری غیرمنصفانه آب به نفع استان‌های مجاور باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه در دنیا انتقال آب بین حوضه‌ای به عنوان یک مسئله مهم و با حساسیت، مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: زاینده‌رود یا زنده‌رود به معنی دهنده‌زندگی، بزرگترین رودخانه فلات مرکزی ایران است که بیشترین آب جاری در آن وارد استان اصفهان می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام تحقیقات گسترده و متداول در زمینه‌های مختلف جوانب احداث این پروژه‌ سنجیده شده و این تونل مشکلات زیست‌محیطی داشته و فعالیت آن باید متوقف شود.

همچنین علی کاظمی، نماینده مردم اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ روز گذشته در جلسه علنی مجلس اظهار کرده بود که در شرایط فعلی طرح موضوع انتقال آب در این استان تنها باعث افزایش تنش خواهد شد.

این نماینده مجلس  در خصوص عواقب  آبگیری حوضچه‌های رسوب‌گیر تونل گلاب، تاکید کرد: در حال حاضر کشور درگیر مسائل سیل و خسارات ناشی از آن است و طرح و اجرای این مهم در چنین شرایطی به صلاح نیست.

وی تصریح کرد: مسئولان اجرایی استان موظفند در این خصوص بررسی‌های لازم را انجام داده، رصد کنند تا بتوانند اقدامات لازم را انجام دهند.

کاظمی با تاکید بر اینکه در موضوع انتقال آب بین حوضه‌ای، نگاه باید کارشناسانه باشد، خاطر نشان کرد: در این خصوص تذکرات لازم داده شده و در صورت نیاز این تذکرات ادامه خواهند داشت.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1250286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =