لاریجانی: مجلس پای امنیت ملی و منافع ملی یک‌صداست

ایرنا نوشت: رئیس مجلس شورای اسلامی پس از تصویب کلیات طرح مقابله با اقدامات آمریکا، گفت: مجلس نشان داد که پای منافع ملی و امنیت کشور یکصداست و آمریکایی‌ها به خوبی این موضوع را می‌فهمند.

«علی لاریجانی» در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس پس از تصویب کلیات طرح اقدام متقابل در برابر اعلام سپاه پاسداران به عنوان سازمان تروریستی توسط آمریکا،رای مجلس شورای اسلامی به این طرح را استثنایی خواند و تصریح کرد: این رای نشان‌دهنده وحدت بین نمایندگان در موضوعات ملی است.

وی ادامه داد: مجلس کاملا روحیه انقلابی خود را در موضوعی که جنبه ملی دارد و مربوط به امنیت ملی است، نشان داد.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی نشان داد پای منافع و امنیت ملی یکصداست که این موضوع بسیار ارزشمندی است که باید آمریکایی‌ها به خوبی آن را به خوبی بفهمند.

نمایندگان پس از صحبت های علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی فریادهای مرگ بر آمریکا سر دادند.

در ادامه لاریجانی اظهار داشت: جزییات این طرح در جلسات هفته آینده مجلس بررسی می شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت عصر امروز سه شنبه مجلس شورای اسلامی با ۲۰۴ رای موافق، ۲ رای مخالف و بدون رای ممتنع از ۲۰۷ نماینده حاضر با کلیات طرح دو فوریتی اقدام متقابل در برابر اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان سازمان تروریستی توسط ایالات متحده آمریکا موافقت کردند.

۲۳۲۳
کد خبر 1250779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین