صدیقی خطیب نمازجمعه تهران: به جهنم که تحریم‌ها تشدید می‌شود

ایلنا نوشت: امام جمعه موقت تهران گفت: عجول بودن و انفعالی زندگی کردن و برنامه نداشتن و بی‌صبری در برابر حوادث بی‌تقوایی است. چرا نگران هستید که تحریم‌ها تشدید شود به جهنم که تشدید شود. مگر شما خدا ندارید؟ مگر قرآن نمی‌خوانید؟ خداوند به آن‌ها می‌گوید شما که هستید؟ آمریکا و فرانسه گرفتار چالش هستند. پروردگار بزرگ تهدیدهایش را همیشه عملی نمی‌کند و بشارت‌هایش را عملی می‌کند. 

حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در خطبه دوم نمازجمعه امروز تهران با اشاره به موضوع سیل تاکید کرد: خداوند امتحان می‌کند و می‌خواهد شما را برجسته کند و هرچه امتحان سخت‌تر باشد نشان از این است که می‌خواهد مقام بالاتری بدهد. سردار سلیمانی ‌می‌گفتند که فشارها وقتی بیشتر شود، امید ما بیشتر می‌شود. خداوند می‌خواهد شما را برجسته کند. انقلاب زنده و پویا است. مردم ما انقلاب را باور کرده‌اند. اگر این جبهه خارج از مرزهای ما هم باشد، انقلابی هستیم. 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: ما توانستیم با کمک خود دو کشور را بیمه کنیم و نفوذ آمریکا را لگدمال کنیم و از این به بعد هم خواهیم کرد. این سیل بارش رحمت خدا است. یکی از نتایج استغفار نزول باران است. خدا هم به وفور بر شما باران می‌باراند و هم مال مفید به شما می‌دهد. مال بیت‌المال خوری مددی برای ما نخواهد بود. چرا حلال خدا را با حرام خودمان کنار می‌زنیم.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اظهار داشت: اگر اهل استغفار باشید این فرزندان چراغ پیری شما می‌شوند. این سیل رحمت الهی است. از عوارض هر رحمتی یک امتحان است. این سیل برای بخشی از استان‌ها مشکلاتی ایجاد کرد و تعدادی جان باختند و عده‌ای دارای تمکن بودند و یک‌شبه همه چیزشان را از دست دادند. این سیل برای مردم ما تداعی جبهه کرد و خار چشم دشمن شد که نه تنها در برجام رسوا شدند بلکه به این‌هایی که همیشه از ارتباط با غرب حرف می‌زنند ثابت شد، اعتماد به این‌ها برای کشور ما خیری ندارد در سخت‌ترین شرایط این‌ها مانع شدند کمک‌ها به سیل‌زدگان ما به این‌جا بیاید.

نایب رئیس شورای مدیریت حوزه علمیه تهران اضافه کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب حضرت آقا به جوانان تکیه کردند که انقلاب ما مرگ ندارد و انقلاب ما امام زمان را در آغوش می‌گیرد. انقلاب ما انقلاب ایرانی نیست و نشانه آن حضور مردم ما در جبهه‌های مختلف از جمله سیل است. هرجا همه بودند دست خدا و قدرت خدا را در آنجا دیدیم. در اقتصاد هم دولت باید عبرت بگیرد که وقتی می‌تواند کارها را حل کند که کار را به جوانان بسپارد. جنگ است جنگ.

امام جمعه موقت تهران گفت: در زمان جنگ این مدیریت صحیح ولایت فقیه را ببینید چگونه مدیریت شد. امروز هم فرمان رهبری و حضور بسیج قبل از امدادگران بود. حکومت ولایی را ما در سیل و جبهه دیدیم و در اقتصاد هم این کارگشا خواهد بود.

وی ضمن تسلیت به سیل زدگان گفت: این هم برای ما عبرت است. کشور ما حوادث سنگینی دیده که اگر هر کشوری مواجه آن بود از بین رفته بود اما کشور ما کشور امام زمان(عج) است. در مساله کمک به سیل زده‌ها وعده‌های رئیس کمیته امداد عملی شد. این مرحله تسکین است و بعد باید درمساله جنگل‌ها و آبخیزداری و ریل‌گذاری‌ها کار شود. در شرایطی که جاده‌های ما را آب می‌برد باید ریل‌گذاری‌ها و سدسازی‌ها را گسترش دهیم.

صدیقی گفت: حدود ۶ هزار طلبه ما در این صحنه حضور داشتند و نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی ما خوش درخشیدند و در کنار دولت قرار گرفت و زودتر از دولت در صحنه حاضر بودند چون کار این‌ها کار اداری نبود و کار انقلابی بود.

وی با اشاره به اقدام آمریکا در تروریست خواندن سپاه گفت:  این حماقت و شرارت و بی دینی مستکبرین آمریکایی کار را به اینجا رسانده و اروپایی‌ها هم دست کمی از آنها ندارند و می‌خواهند ما را ضایع کنند. با همه وجود فرمان ولی را شنیدن راه خروج از بن بست ها است.

۲۱۴۲۱۲

کد خبر 1251610

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 21
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    35 0
    چقدر امتحان بدیم چهل سال بس نیست
  • IR ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    36 1
    فکر نمی کنم تحریم شدن برای شما و امثال شما مشکلی ایجاد کند
  • IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    27 0
    چرا باید همه درباره همه چیز نظر بدن؟
  • IR ۱۹:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    32 0
    مثل این است که بگوییم به جهنم که وضع مردم بدتر تر شود
  • IR ۱۹:۱۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    34 0
    تحریم ها تشدید شود به شما فشار نمیاد ملت زیر فشارش له می شوند.
  • رضا IR ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    29 1
    فک نکنید این آقا دنبال اینه که مردم اذیت بشنا ! فقط یه مسئله هست اونم اینه که چون ایشون خودش تاثیر تحریم ها را تا حالا نچشیده فکر میکنه برای ما مردم هم مشکلی پیش نمیاد، فقط کاش یکی بهش بگه کمر ما شکست زیر بار این همه فشارها
  • بی ام IR ۱۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    17 1
    شما که زیر این خبر چیزی منتشر نمی کنید به خودتون و مخاطب احترام بگذارید و این قسمت رو ببندید الکی وقت مردمد نگیرید
  • مهدی CA ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    10 0
    ارزش های جامعه عوض شده. نمیشه با مردم جنگید.
  • IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    19 0
    خداوند اگه ما رو فقط از دست خودیها محافظت کنه شاکر و سپاسگزار او خواهیم بود
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    25 0
    بله به جهنم به شما که فشاری وارد نمیشه ردیف بودجه حوزه و نهادهای مذهبی قطع که هیچ کم هم نمیشه ولی کشاورز و کارگر بدبخت هست که سفره اش روز به روز خالی تر میشه تا شما بلندتر به جهنم بگید
  • ۲۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۰
    19 0
    آخر برادر من چرا به فکر مردم نیستید نمی دانید مردم چه فشاری را تحمل می کنند آن وقت می فرمایید به جهنم که فشارها زیاد می شود خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند
  • آشنا IR ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    23 0
    اینها اصلا حالیشون نیست که یک کارگر با سه کودک و مستاجر و حقوقی قریب به یک ملیون وخورده ایی چه خاکی به سرش بریزد و ملیونها ایرانی دیگر در وضعی بدتر .
  • عدم صداقت IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    24 0
    چرا نگران نباشیم حاج آقا!!! هر چه تحریمها بیشتر می شود به همان نسبت دزدی ها و فسادهای سازمان رانت بازی و و سئو استفاده های مختلف برای افراد در زمینه های مختلف و به بهانه دور زدن های تحریم و .... بیشتر میشود و در نتیجه وضعیت معاش مردم نیز بیش از پیش بدتر و بدتر میشود. جنابعالی هم اگه واقعا راست میگوئید بروید همه اموال و دارائیها و پولتان را به غیر از یک مسکن معمولی وقف کنید و از فردا مثل یک کارگری معمولی که در سن و سال شماست و شاید هنوز هم اجاره نشین هستش و هیچ گونه بیمه و حقوق بازنشستگی و درآمدی ندارد و مجبور است که هنوز هم برای امرار معاش کار کند، زندگی کنید!
  • IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    14 0
    چرا کامنت رو نبستین؟؟
  • IR ۱۰:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    21 0
    بله برای شما به جهنم اگر فشاری که ناشی از تحریم بود رو احساس میکردید قطعا اینو نمیگفتین میدونم جسارت چاپش رو نداری خبر آنلاین
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    24 0
    کسی که کار دارد درآمد دارد خونه دارد سرسفره اش نان داردچندین پست ومقام دارد معلومه تحریم ها براش اهمیت ندارند
  • IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    17 0
    البته که برا اینا تشدید تحریم ها اثری ندارد ........... مدیونی اگه منتشر نکنی
  • امین IR ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    22 0
    مرسی جناب صدیقی ، واقعا به جهنم ، ته کار اینه که ملت میمیرن از گرسنگی ، سر شما سلامت باشه ، به زودی پیاز میشه کیلویی یک میلیون ، واقعا تحلیل شما از مسائل دنیا عالیه
  • IR ۱۷:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    12 0
    راست میگه گور بابای تحریم مارا چه سننه
  • نیما CA ۲۲:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
    9 0
    امام جمعه باید وارد مسا یل حزبی و سیاسی نشود رئیس جمهور و مجلس منتخب مردم هستند مسائل سیاسی کار آنهاست نه ائمه جمعه امام جمعه حداکثر نظر شخصی خود را گفته است نه نظر مردم را ...............
  • محمد IR ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۲
    10 0
    اقای صدیقی صداش از جای گرم در میاد، این صحبت ها آشناست، رییس جمهور قبلی هم میگفت تحریم کنید تا تحریم دان تان پاره شود، از جیب مردم خرج کردن آسان است. این ها را جمع کنید توی یک جایی که از دسترنج خودشان خرج صحبت هایشان را بدهند، بعد آیا نوع صحبت کردن و منطقشان تغییر نخواهد کرد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین