۰ نفر
۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۰
وضعیت قرمز در بازار مسکن

خانه ملت به نقل از رئیس کمیسیون عمران مجلس نوشت: بازار مسکن به علت افزایش قیمت دچار رکود شده و این مسئله قطعا به ضرر سازندگان و مصرف‌کنندگان خواهد بود.

محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره برنامه ریزی های صورت گرفته برای تدوین و اجرای بسته رونق بازار مسکن، گفت: در شرایط کنونی بازار مسکن به علت افزایش قیمت دچار رکود شده و این مسئله قطعا به ضرر سازندگان و مصرف کنندگان خواهد بود.افزایش سقف تسهیلات کلید رونق بازار مسکن

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به طور حتم یکی از راه کارهای بهبود بازار مسکن، افزایش سقف تسهیلات بوده، موضوعی که تاکنون به درستی مورد توجه قرار نگرفته است.

در شرایط کنونی وام مسکن بخش کوچکی از قیمت تمام شده ملک را شامل می شود که این موضوع موجب شده، مردم توان مالی برای خرید مسکن جدید را نداشته باشند

وی گفت: در شرایط کنونی وام مسکن بخش کوچکی از قیمت تمام شده ملک را شامل می شود که این موضوع موجب شده، مردم توان مالی برای خرید مسکن جدید را نداشته باشند.

محمدرضا رضایی کوچی

ضرورت افزایش سقف تسهیلات مسکن برای خریداران و سازندگان

این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: به نظر من تسهیلات مسکن در سال ۹۸ باید افزایش یابد، البته این مسئله تنها منحصر به خریداران نباید باشد، بلکه سقف تسهیلات برای سازندگان نیز افزایش یابد.

عدم تعادل میان عرضه و تقاضا مسکن؛ گسترش تولید مسکن در دستور کار دولت

رضایی کوچی ادامه داد: امروز میان عرضه و تقاضای مسکن تعادل وجود ندارد و امروز تقاضا بسیار بالاتر از میزان عرضه و تولید مسکن است، بنابراین برای متعادل کردن قیمت ها، باید زمینه را برای تولید مسکن فراهم کرد.

وی گفت: بر اساس آمارها، حدود ۴ میلیون نفر در سقف خرید مسکن قرار دارند، اما به علت افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت ملک، عملا نمی توانند اقدام به خرید مسکن کنند، بنابراین نسخه اصلی در بهبود این حوزه را می توان در افزایش تسهیلات مسکن یافت، البته برخی کارشناسان اعلام می کنند که افزایش وام موجب بروز تورم در بازار مسکن می شود، اما به نظر من افزایش سقف تسهیلات، آثار مثبت بسیاری دارد که این مسائل می تواند آثار منفی آن را خنثی کند.

تسهیلات باید ۵۰ تا ۷۰ درصد قیمت تمام شده مسکن را پوشش دهد

رئیس کمیسیون عمران مجلس افزود: به طور حتم تسهیلات مسکن باید به میزانی افزایش یابد که حداقل ۵۰ تا ۷۰ درصد قیمت تمام شده مسکن را پوشش دهد، در غیر این صورت نمی توان به رونق گرفتن بخش مسکن امید داشت.

۲۲۶۲۲۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1254044

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    113 2
    افزایش تسهیلات فقط مشکل تولیدکنندگان و دلالان رو حل میکنه نه مردم رو. چون نهایتا باید اقساطش رو پس بدهند. به فکر چاره واقعی باشید
  • IR ۱۷:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    39 2
    اگر شما نماینده واقعی مردمی هستی باید بدانی قسط وام مسکن در توان خریدار نیست. حمایت نادرست از مسکن نتیجه ای مشابه حمایت از خودروسازان را خواهد داشت.
  • مهندس عمران IR ۱۷:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
    54 1
    فکر کنم آقای نماینده ساختمانهاش فروش نرفته میخواد مردم رو تا ابد بدهکار کنه . جناب با حقوق 3 تومنی چطوری باید تسهیلات ها پرداخت بشه ؟ رکودی که میگی تو همه بخش هاست وقتی نتونیم کار کنیم نمیتونیم تسهیلات رو هم بپردازیم . بهتر نیست فاصله بین حقوق ها و دستمزد ها رو با قیمت ها کمتر کنید؟؟؟ چرا بایستی فروشنده مصالح , ساختمان یا هر چیزی دیگری ,دیمی قیمت بزاره؟ جای این تسهیلات نظارت دقیق تری ایجاد کنید تا آمار 1 تومن پول رو هم داشته باشید . مثلا مصالح فروشی که 1 تومن مصالح میخره انبار میکنه ,با نظارت دقیق میشه ردیابیش کرد و برای مصالحش مالیات گذاشت و با مالیات به کسب کارهای نوپا تسهیلات بدید . نه که به دلال ها حال بدید. ما نه مصالح رو وارد میکنیم نه زمین ها رو ... وقتی چند ماهی هست که ارزش پول کم نشده (نسبت به ارزهای دیگه) دلیلی برای افزایش قیمت ها نمیبینم ولی در واقعیت دارم میبینم.