۱۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده هلن رفع تصرف شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از رفع تصرف ۱۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی در منطقه حفاظت شده هلن در شهرستان کیار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل روایط عمومی حفاظت محیط زیست استان، شهرام احمدی با اعلام این خبر، گفت: ۱۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در منطقه حفاظت شده هلن که در نزدیکی یک دهنه چشمه در شهرستان کیار تغییر کاربری شده بود و با پیگیری حفاظت محیط زیست استان و دستور مقام قضایی، رفع تصرف و به وضعیت سابق بازگردانده شد. وی اظهار داشت: حفاظت از مناطق تحت مدیریت از وظایف و تکالیف اصلی اداره کل حفاظت محیط زیست استان است که با تلاش یگان حفاظت محیط زیست از این عرصه های طبیعی به شدت حفاظت می شود.

گفتنی است: منطقه حفاظت شده هلن با ۴۰ هزار هکتار وسعت پس از سبزکوه دومین منطقه حفاظت شده چهارمحال و بختیاری است، که درمحدوده شهرستان های اردل، لردگان و کیار با فاصله تقریبی ۱۱۰ کیلومتری از مرکز استان واقع شده است.

46

کد خبر 1256212

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین