اصلاح‌طلبان به ایده‌ مشارکت مشروط به‌ عنوان یک تحلیل شخصی می‌نگرند

آنا نوشت: سخنگوی حزب اسلامی کار گفت: ایده مشارکت مشروط اصلاح‌طلبان در انتخابات یک نظر شخصی است و اصلاح‌طلبان کاملاً تابع نظر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات هستند.

محمد نیشابوری گفت: برای ورود به انتخابات مجلس شورای اسلامی برنامه‌ریزی‌هایی را تبیین کرده‌ایم اما فعلاً وارد جزئیات کار نشده‌ایم. وی ادامه داد: حزب اسلامی کار منتظر این است که ببیند فضای سیاسی کشور به کدام سمت‌وسو حرکت می‌کند و استقبال و اشتیاق مردم  به کدام جناح معطوف است.

محمد نیشابوری

سخنگوی حزب اسلامی کار تصریح کرد: به‌دلیل اینکه فعلاً اولویت کشور موضوع سیل و مسائل اقتصادی است حزب اسلامی کار خیلی سازوکار انتخاباتی به خود نگرفته است اما در تمام جلسات شورای مرکزی حزب صحبت از انتخابات مجلس و آرایش انتخاباتی مطرح است.

نیشابوری با اشاره به ایده مشارکت مشروط اصلاح‌طلبان در عرصه انتخابات که از سوی برخی اصلاح‌طلبان مطرح شده است، گفت: ایده مشارکت مشروط در هر دوره‌ای از انتخابات مطرح بوده، اما اصلاح‌طلبان به این ایده به‌ عنوان یک تحلیل شخصی می‌نگرند و هرچه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصمیم بگیرد به آن عمل خواهیم کرد و هرگز به این موضوع، فردی نگاه نمی‌کنیم بلکه نگاه تیمی به این مقوله داریم.

۲۳۲۱۵

کد خبر 1257773

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین