آیت‌الله سبحانی به وزیر فرهنگ قطر و هیات همراه که برای دیدار با وی به موسسه امام صادق‌(ع) آمده بود، کتابی از نوشته‌های خود را به آنها داد و قیمت آن را هم گفت.

این مرجع تقلید در دیدار وزیر فرهنگ قطر و هیات همراه در محل موسسه امام صادق‌(ع) قم کتابی از نوشته‌های خود با نام «اضاءات فی طریق الوحدة و التعایش» را به هیات قطری داد و گفت: قیمت این کتاب خواندن با دقت آن است.

این مرجع تقلید خطاب به هیات قطری افزود: در قرآن تاکید شده است «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا وَاذْکُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَیْکُمْ ... » این نشان از آن دارد که باید به نقاط مشترک بین مسلمانان بیش از پیش توجه کرد.

وی تصریح کرد: اسلام چیزی جز کلمه توحید نیست و توحید نیز چیزی جز اسلام نیست، از این رو باید با بهره‌گیری بیشتر از مراکز علمی موجود به نقاط مشترک بین دو مذهب تشیع و تسنن توجه کنیم.

آیت‌الله سبحانی با آروزی رحمت برای امام شافعی‌(ره)، گفت: اختلاف فکری بین علمای شیعه و سنی امر طبیعی است، اما مشترکات ما فراوان است که باید به آنها تکیه کنیم.

این مرجع تقلید با اشاره شخصیت قرضاوی، رییس اتحادیه جهان اسلام، خاطرنشان کرد: ایشان عالم بزرگی است، ولی نسبت به فتاوایش ملاحظاتی داریم.

به گزارش مرکز خبر حوزه، احمد بن عبدالعزیز الکواری، وزیر فرهنگ و هنر قطر نیز در این دیدار با بیان این که غیر از خدا کسی کامل نیست، گفت: شبکه‌های ماهواره‌ای به جای این که میان شیعه و سنی وحدت ایجاد کنند باعث تفرقه می‌شوند، از این رو باید توجه‌مان نسبت به آنها بیشتر باشد.

60

کد خبر 125891

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۷:۴۷ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۵
    0 0
    ببین! تو یه کم این فسفرو هزینه کنی برا چیزی مفیدتر از تیتر پیدا کردن یه چیزی میشی، بامزه.
  • عباس سعيدي IR ۰۴:۲۴ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۶
    0 0
    براي تيتر مزخرفت واقعآ متاسفم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین