۵ نفر
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
استارت پرسپولیس برای کهکشانی شدن

جلسه باشگاه پرسپولیس با لیست بازیکنان مدنظر برانکو شروع می‌شود و با وعده و قول عرب برای جذب ستاره‌های مدنظر سرمربی تیم به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ایرج عرب و برانکو ایوانکوویچ قرار است به زودی و ظرف امروز یا فردا دوشنبه، فعالیت‌های خود برای تکمیل لیست تیم در فصل آینده را آغاز کنند.

این جلسه با لیست بازیکنان مدنظر برانکو شروع می‌شود و با وعده و قول عرب برای جذب ستاره‌های مدنظر سرمربی تیم به پایان می‌رسد.

نکته مهم اینجاست که پرسپولیسی‌ها در فصل آینده نیز می‌توانند از ایرانسل به عنوان حامی مالی و اسپانسر سود ببرند و با قراردادی که خوب و حرفه‌ای به نظر می‌رسد، لیست فصل نوزدهم را ببندند.

به هر حال با توجه به داشتن قرارداد اکثر بازیکنان فعلی می توان این جلسه را استارت سرخپوشان برای کهکشانی شدن و جذب ستاره های جدید و قدرتمند مدنظر پروفسور در فصل آینده دانست.

256 43

کد خبر 1259531

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین