جدیت و پیگیری استاندار البرز به تحقق تفکیک معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری منتج شد

طی درخواستی از سوی استاندار البرز به رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور و متعاقب آن موافقت وی، معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری البرز به دو معاونت تفکیک شد.

به گزارش خبرآنلاین ، شهبازی در این نامه با تشریح شرایط استان البرز و ضرورت پیگیری تخصصی امور این 2 حوزه مهم و تخصصی، افزود: با توجه به شرح وظایف معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع کنونی استانداری در حوزه اقتصادی و مدیریت منابع، تکالیف و وظایف ذاتی این حوزه ها بسیار خطیر، حائز اهمیت و تخصصی است.
وی خطاب به معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، ادامه داد: به منظور تخصصی نمودن 2 حوزه اقتصادی و توسعه منابع و با درنظر گرفتن دلایل و توضیحات ارائه شده خواهشمند است تدبیر لازم در خصوص تفکیک معاونت هماهنگی امور اقتصادی از محل تفکیک معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع فعلی این استانداری در راستای تخصصی شدن امور و چابک ساز آن صورت پذیرد.
شایان ذکر است که تفکیک معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری، تنها به چند استان بزرگ کشور ابلاغ شده بود و البرز جزو آنها محسوب نمی شد ولی با پیگیری های شهبازی استاندار البرز و تشریح و تبیین دقیق ضرورت های تفکیک این معاونت ها برای البرز، در چارت اداری این استان نیز معاونت های اقتصادی و توسعه منابع استانداری تفکیک شد.

46

کد خبر 1259839

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =