این افزودنی در آدامس و سس مایونز سلامت روده را به خطر می‌اندازد

ایسنا نوشت: متخصصان استرالیایی در بررسی‌های اخیر دریافتند که نوعی افزودنی غذایی موسوم به E۱۷۱ بر میکروبیوم روده اثر می‌گذارد.

 گروهی از متخصصان سلامت در دانشگاه سیدنی به شواهد جدیدی دست پیدا کردند که نشان می‌دهد نانوذرات موجود در بسیاری از مواد غذایی اثرات نامطلوب و قابل توجهی بر سلامت بدن دارند.

در این مطالعه تاثیر افزودنی غذایی E۱۷۱ (دی اکسید تیتانیوم) که به مقدار زیاد در مواد غذایی و برخی داروها به عنوان عامل سفیدکننده استفاده می‌شود، مورد بررسی قرار گرفت. این افزودنی در بیش از ۹۰۰ محصول غذایی از قبیل آدامس و سس مایونز وجود دارد و روزانه مقدار قابل توجهی از آن وارد بدن می‌شود.

مطالعه انجام شده روی موش‌های آزمایشگاهی نشان داده است که مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی E۱۷۱ بر میکروبیوم روده اثر می‌گذارد و می‌تواند در افزایش خطر ابتلا به بیماری‌هایی از قبیل بیماری‌های التهابی روده و سرطان روده نقش داشته باشد.

محققان استرالیایی اظهار داشتند: هدف از انجام این تحقیق این است که استفاده از نانوذرات در استرالیا و دیگر کشورهای جهان بر اساس استانداردها و قوانین جدید باشد. درحالیکه نانوذرات در داروها، مواد غذایی و پوشاک کاربرد دارد تاثیرات احتمالی آن‌ها به ویژه اثرات طولانی مدت آن به درستی مورد مطالعه قرار نگرفته‌ است.

به گزارش مدیکال اکسپرس، افزایش تعداد مبتلایان به زوال عقل، بیماری‌های خودایمنی، سرطان پیشرفته، اگزما، آسم و اوتیسم می‌تواند با قرار گرفتن در معرض نانوذرات مرتبط باشد.
 

۲۳۵۲۳۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1260056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =