۰ نفر
۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۷

واحدمرکزی خبر: وزیر امور خارجه آمریکا در نشست خبری با ناصر جوده همتای اردنی خود گفت آمریکا از حقوق و خواستهای مشروع مردم مصر حمایت می کند.

 هیلاری کلینتون گفت: ما در عین اینکه اوضاع را به دقت زیر نظر داریم، از همه طرف ها می خواهیم خویشتنداری پیش گیرند و از خشونت کناره گیری کنند.

ما از حقوق جهانی مردم مصر از جمله حق آزادی بیان و اجتماعات و تشکلات حمایت می کنیم و از مقامات مصری می خواهیم از تشکیل تظاهرات مسالمت آمیز و ارتباطات از جمله فعالیت رسانه ها جلوگیری نکنند. کلینتون گفت ما همواره در سالهای گذشته از دولت مصر و دیگر کشورهای منطقه خواسته ایم اصلاحات را انجام دهند و فضای سیاسی بازتری داشته باشند تا آینده و زندگی بهتری برای مردم ایجاد شود. وزیر امور خارجه آمریکا گفت آمریکا از آرزوها و خواست های همه مردم دنیا برای آزادی بیشتر، تسلط بر امور خود، حقوق آزادی بیان، حق داشتن تشکلات و اجتماعات و حق شرکت کامل و جامع در امور جامعه خود حمایت می کند و قطعا این حمایت شامل مردم مصر نیز می شود.

به نظر من آنچه رئیس جمهور شب گذشته در سخنرانی سالیانه خود گفت نه تنها شامل مصر و تونس، بلکه شامل همه می شود و ما امیدواریم دولت مصر از این فرصت استفاده کند تا اصلاحات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی انجام دهد که پاسخگوی خواست های مشروع مردم کشورش باشد. کلینتون درباره گفتگوهایش با همتای اردنی اش گفت برای مردم آمریکا و اردن، صلح در خاورمیانه اولویت نخست است و از این رو بیشتر مذاکرات ما برای بررسی راههای ادامه راه حل دو کشوری است که هم امنیت اسرائیل را تامین کند و هم آرزوهای مشروع مردم فلسطین برای داشتن کشوری برای خودشان را برآورده می کند. ناصر جوده نیز گفت هیلاری کلینتون و من بیشتر صحبت های خود را بر نحوه از سر گیری گفتگوهای مستقیم بین اسرائیل و فلسطینی ها بود و هر دو ما بر این باور هستیم که توقف فعلی در این گفتگو پذیرفتنی نیست و برای ثبات و امنیت منطقه خطرناک است. 

کد خبر 126141

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
    0 0
    خانم جان لطفا حمایت نکن فردا وصل میشن به موساد و سیا این مردم خوشبخت تونس

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین