۰ نفر
۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
مدیر جدید شبکه ۵ سیما منصوب شد

سید مرتضی میرباقری، معاون رییس سازمان در امور سیما در حکمی سعید اشناب را به مدیریت شبکه پنج سیما منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدمرتضی میرباقری، معاون سیما، در بخشی از حکم سعید اشناب، مدیر شبکه پنج سیما، این‌چنین آورده است: «عنوان شبکه پنج، شبکه تهران، بیانگر اهمیت  استان و شهر تهران به عنوان پایتخت کشور عزیزمان در مجموعه مناسبات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و علمی ایران اسلامی است و انتظار می‌رود ضمن بهره‌گیری از همکاران ارزشمند رسانه ملی به ویژه آن شبکه و راهنمایی‌ها و کمک‌های نهادهای ذی‌ربط در انجام این ماموریت اهتمام ویژه‌ای داشته باشید.»

ترویج گفتمان انقلاب اسلامی، سبک زندگی ایرانی - اسلامی، توجه به مسائل شهروندی، معرفی و شناساندن ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پایتخت و استمرار توجه به اقتصاد مقاومتی و رونق تولید از اهم ماموریت‌های مدیر جدید شبکه پنج سیماست که سید مرتضی میرباقری درحکم انتصاب اشناب بر آن‌ها تاکید کرده است.

میرباقری همچنین در این حکم از مجاهدت ها و تلاش‌های ارزشمند جواد رمضان‌نژاد در طول مدیریت این شبکه صمیمانه قدردانی کرده است.

سعید اشناب که از جانبازان هشت سال دفاع مقدس است، دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه تربیت مدرس است و سوابق مدیریتی همچون مدیرشبکه جهانی جام‌جم، مدیرشبکه الکوثر، مدیرگروه‌های اجتماعی و مستند شبکه دو سیما، مدیر گروه برنامه‌های تلویزیونی شبکه افق، مدیر اطلاعات و برنامه‌ریزی معاونت برون مرزی، مشاور مدیریت شبکه دوسیما و موسس دفاتر شبکه الکوثر در بیروت و نجف اشرف را در کارنامه خود دارد.

۵۷۲۴۳

کد خبر 1264529

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    15 3
    رشته تحصیلی دانشگاهی مهندسی صنایع چه ارتباطی با فعالیت در امور علوم انسانی و رسانه و آنهم در سطح ملی دارد. حداقل یکی را منصوب می نمودید که علاوه بر تجربه مفید در امور رسانه در رشته تحصیلی دانشگاهی رسانه و امور فرهنگی تحصیل نموده باشد .
  • IR ۱۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    14 2
    فروغی جدید نشه صلوات صدا سیما واقعا تحت نفوذ هست ها
  • IR ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۷
    11 2
    این میرباقری چرا دست برنمیداره؟! فکر کنم در هزاره های بعدی هم فسیلش باشه و عزل و نصب کنه!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین