ثبت رکورد عجیب  ۱۳۰.۰۰۰ درصدی تورم در ونزوئلا

ایلنا به نقل از اسپوتنیک نوشت: تورم افسار گسیخته در ونزوئلا به دلیل بحران‌های داخلی این کشور و همینطور تحریم‌های سنگین آمریکا باعث شده است که کنترل اقتصادی از دست مسئولان این کشور خارج شود.

بانک مرکزی ونزوئلا در گزارشی تورم سال گذشته این کشور را ۱۳۰ هزار درصد عنوان کرد و همینطور تورم در آوریل سال جاری را هشت دهم درصد عنوان کرد.

مطابق این گزارش قیمت اقلام مصرفی در ماه ژانویه با ۱۹۶ و شش دهم درصد و در ماه فوریه ۱۱۴ درصد و در ماه آوریل با ۳۴ و هشت دهم درصد  تورم روبه‌رو بوده است.

در سال ۲۰۱۶ تورم مقدار ۲۷۴ درصد را داشت که در سال ۲۰۱۷  مقدار ۸۶۲ و شش دهم درصد را تجربه کرده است.

بانک مرکزی ونزوئلا گزارش تورم ۲۰۱۵ را مقدار ۱۸۰ درصد اعلام کرد. از میانه سال ۲۰۱۶ اطلاعات تورم توسط اپوزیسیون پارلمان ونزوئلا منتشر شده است.

بانک مرکزی این کشور اعلام کرد که شاخص تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته به میزان ۲۲ و نیم درصد کاهش داشته است.

بحران‌های مختلف در ونزوئلا و تشدید تحریم‌های آمریکا علیه این کشور باعث شده است که این کشور با تورم نجومی مواجه باشد. همینطور صندوق جهانی پول اعلام کرده است که شاخص تولید ناخالص داخلی این کشور میزان ۱۰ درصد در این سال کاهش خواهد داشت. همینطور این صندوق میزان تورم را ۱۰ میلیون درصد در سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ پیش‌بینی کرده است.

۲۲۶۲۲۶

کد خبر 1264790

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۴:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۸
    7 0
    وقتی خودرو، مسکن، خوراک و ... در کشور عزیز و اسلامی ما در مدت چنده ماه افزایش قیمت سه برابری دارد ، تورم در کشور ما چند درصدی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
  • IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۸
    2 1
    نفت ونزوئلا را بیچاره کرد کوبا نفت نداشت دوام آورد
  • IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۸
    25 0
    عوضش مردمش در برابر استکبار مقاوم می شوند. آینده ما هم همینه
  • احسان DE ۱۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۸
    6 0
    بزودی ما هم اینجوری میشیم حالا یه خورده شاید ضعیفتر.
  • IR ۱۷:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۸
    6 0
    با این وجود ارزش پول ایران کمتر از ونزوئلاست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین