شخصیت امام خمینی در کتابی که در سال ۱۳۳۵ منتشر شد/ او استاد عالی فقه و اصول است

محمد مقدس‌زاده در سال ۱۳۳۵ شمسی در کتابی بنام"رجال قم" به شخصیت امام خمینی پرداخته است.

در این کتاب نوشته شده:

روح الله خمینی (حاج آقا روح الله)
از اساتید درجه اول امروز حوزه علمی قم، و فرزند مرحوم سید مصطفی خمینی است. در سال ۱۳۲۰ قمری در خمین متولد شده، تحصیلات مقدماتیش را در اراک فرا گرفته است، و سپس به قم آمده اند. در علوم فلسفه و اخلاق، استادان او مرحوم آقا میرزا محمدعلی شاه آبادی و آقا سید ابوالحسن حکیم قزوینی و مرحوم حاج میرزا جواد آقای ملکی تبریزی بوده اند و علوم منقول و فقه و اصول را از محضر آیت الله مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری و آقا میر سید علی کاشانی فرا گرفته اند.

امروز هر چند به مجلس درس حضرت آیت الله بروجردی حضور می یابد، خود نیز از اساتید عالی فقه و اصول بشمار می رود. سابقا در بعضی ایام هفته خصوصا روزهایی که دروس معمولی تعطیل می شد، مباحث اخلاقی را در ایوان مدرسه فیضیه مطرح می فرمودند و طلاب علوم دینی و دانش پژوهان از محضرشان مستفیض می شدند.

تألیفات ایشان بسیار است از آن جمله: ۱. مصباح الهدایه فی الخلافة و الامامه، ۲. حاشیه ای بر فصوص محیی االدین، و قریب چهارده جلد دیگر در مسائل مختلف علوم فقه و اصول و فلسفه که چاپ نشده اند.

منبع: کانال کتابخانه تخصصی تاریخ اسلام و ایران

۱۷۱۷

کد خبر 1265353

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین