اجر و منزلت جانبازان کم‌تر از شهادت نیست/ دیدار با جانباز ۴۵ درصدی در خرم‌آباد

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان گفت: اجر و منزلت جانبازان کمتر از شهادت نیست زیرا که در دفاع از مردم و دین مبین اسلام مجروح شده‌اید.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،در اجرای طرح سپاس «مراجعه خادم به مخدوم» سید حسین نازاریان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با حضور در منزل دو نفر از ایثارگران با آن‌ها دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار نازاریان گفت: اجر و منزلت جانبازان کمتر از شهادت نیست زیرا که در دفاع از مردم و دین مبین اسلام مجروح شده‌اید و هر قطره خونی که از شما ریخته شده اجر و منزلت دارد.

صبر و استقامت خانواده‌های ایثارگر در تحمل جراحت‌


نازاریان با اشاره به صبر و استقامت خانواده‌های ایثارگر در تحمل جراحت‌های ناشی از دوران دفاع مقدس گفت: شما جانبازان صبغه فرهنگی که دارید در زمره شهدا هستید و آیندگان بیشتر از شما خواهند شنید زیرا امور شما در دست خداوند است خصوصاً شما که درراه دفاع از دین بخشی از بدن خود را ازدست‌داده‌اید.

دیدار با جانباز ۴۵ درصد
لازم به ذکر است در این دیدار به همراه دکتر قنبری معاون بهداشت و درمان و رئیس بنیاد شهرستان خرم‌آباد برگزار شد با جانباز چهل‌وپنج درصد سید تاج‌الدین موسوی که در سن ۱۶ سالگی با عضویت بسیج به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد بارها در طی عملیات مختلف خصوصاً حاج عمران و بیت‌المقدس مجروح گردید و در ۱۹ سالگی به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد و همچنین به دیدار از مادر شهیده فرشته آل کثیر و جانباز هفتاد درصد علی آل کثیر رفت.
۴۶

کد خبر 1266034

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین