۰ نفر
۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
اسرار باستانی از خواص نعناع دارویی

ترکیبات گرانبهایی از یک گیاه که برای 2000 سال در طب سنتی چینی استفاده می‌شده است، در یک پروژه به‌دست آمده است که چشم انداز دسترسی سریع به مجموعه وسیعی از داروهای درمانی را افزایش می‌دهد.

Sciencedaily: این گیاه که معمولا در طب سنتی چینی بسیار شناخته شده است در سراسر جهان نیز برای خواص درمانی آن کشت می‌شود. ریشه‌های خشک شده نعناع، که در چین 'هوانگ ژین' نامیده می‌شود، دارای ترکیباتی به نام فلاونوئیدها هستند، که شامل خاصیت ضد باکتری، ضد ویروسی، آنتی اکسیدان، ضد سرطان، محافظ کبد و خواص ضد عفونی کننده می‌باشند.

با وجود علاقه تجاری و افزایش تقاضا برای این گیاه، پیشرفت‌های حاصل از پرورش آن با کمبودهای اطلاعات ژنوم محدود شده است.

تیمی از دانشمندان دی ان ای را از یک تک گیاه در باغ گیاه شناسی شانگهای به دست آوردند و از ترکیب استراتژی‌های توالی برای جمع آوری 93 درصد ژنوم که به 9 زیر مجموعه اطلاعات یا "کروموزوم های pseudo" تقسیم شده بود استفاده کردند.

نعناع

این نتایج به این معنی است که محققان در حال حاضر قادر به شناسایی ژن‌هایی هستند که ترکیبات ارزشمندی را تولید می‌کنند و سپس آنها را با استفاده از روش‌های مهندسی متابولیک در آزمایشگاه تبدیل به دارو می‌کنند.

این گیاه خاص باعث ترکیبات زیست فعال در ریشه می‌شود، بدین معنا که باید سه سال صبر کنید تا گیاه بتواند به اندازه کافی بزرگ شود و البته زمانی‌ که ریشه را بیرون بیاورید گیاه نابود می‌شود.

دانشمندان کشف کردند که برخی از اعضای خانواده‌ی نعناع ترکیبات مشابهی در برگهایشان دارند، این مطلب بدین معنی است که می‌توانند درمان‌های پایدارتری را با روش‌های متفاوت انجام دهند.

۲۱۲۱

کد خبر 1266268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۸:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
    0 0
    سلام دم کرده نعنا، قبل از غذا، با فاصله زمانی حداقل نیم ساعت، شما رو از خوردن پنتا پرازول و داروهای مشابه کلا بی نیاز میکنه و دیگه علایم ترش کردن و رفلاکس رو از بین میبره، اگر بگم معجزه میکنه، غلو نکردم، امتحان کردم که میگم، یک مدت دو هفته یکماهی امتحان کنین تا تاثیرش رو ببینین، همچنین میزان مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی رو هم بالا میبره، خیلی جالبه، حتما و حتما امتحان کنین.