تداوم کاهش قیمت سکه/ طلا گرمی ۴۱۱.۰۰۰ تومان شد

سکه تمام بهار آزادی امروز در تهران به قیمت۴ میلیون و ۵۵۲ هزار تومان معامله شد.

 به گزارش خبرآنلاین، امروز به مناسبت عید سعید فطر برخی واحدهای طلافروشی و صرافان فعال بودند و بررسی‌ها نشان می دهد قیمت انواع طلا و سکه تغییر با پذیرش کاهش بطئی قیمت ها، تغییر چندانی را نسبت به آخرین روز کاری هفته گذشته تجربه نکرد.

کاهش ۱۰ تا بیست هزار تومانی قیمت انواع سکه در حالی اتفاق افتاد که تقاضا برای خرید سکه و طلا در روز عید سعید فطر محدود بود.

قیمت طلا و سکه

 نیم سکه بهار آزادی به گفته واحدهای صنفی فعال ۲ میلیون و ۵۹۵ هزار تومان و ربع سکه یک میلیون و ۶۹۲ هزار تومان قیمت خورد.

 سکه گرمی نیز در مرز یک میلیون تومان باقی ماند. امروز هر گرم طلای ۱۸ هیار نیز به قیمت ۴۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان معامله شد.   فعالان بازار طلا و سه معتقدند ریزش اندک قیمت ها تحت تاثیر رشد قابل توجه قیمت ها در بازار جهانی طلا رخ داد. در روزهای گذشته با ریزش قیمت ارز، قیمت انواع سکه و طلای ۱۸ عیار نیز کاهش یافته است.  

۲۲۳۲۲۳

کد خبر 1267087

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
    0 0
    سكه بايد به مبلغ يك ميليون تومان برسد تا ارزاني واقعي حس شود
  • مصطفی IR ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
    0 0
    سلام.مفته
  • دوست IR ۲۱:۵۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۵
    0 0
    امروز ک تعطیلی بود نرخ جهانی طلا خیلی بالاتره لطفا با مردم صادق باشید با این نرخ انس هر سکه بالای 5ملیون قیمت داره بزودی با این حفیقت روبرو میشیم

آخرین اخبار