به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری پلیس ، سرهنگ "محمد نادربیگی " در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت گزارشاتی مبنی بر سرقت سیم و کابل های ورودی ترانس به تابلو اداره برق، موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس اگاهی قرار گرفت.
وی گفت: کارآگاهان با بازدید از صحنه های سرقت و نیز با بهره گیری از سرنخ های به جامانده و اقدامات پلیسی، ۳ نفر از سارقان را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی طی عملیات ضربتی متهمان را در مخفیگاه شان دستگیر کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد، شیوه و شگرد متهمان قطع کابل های فشار قوی ورودی ترانس ها به تابلوها بوده که از این طریق سیم ها و کابل ها را به سرقت می بردند.
وی افزود: متهمان در تحقیقات پلیسی ابتدا منکر هرگونه سرقت بودند اما در مواجه با مدارک و مستندات کارآگاهان به ناچار لب به اعتراف گشوده و به ۱۰۵ فقره سرقت کابل وسیم برق اداره برق استان های البرز و آذربایجان شرقی اقرار کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان البرز در خاتمه گفت: با راهنمایی سارقان تاکنون ۵۵ محل سرقت شناسایی شده است.
۴۶
نظر شما