۰ نفر
۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۶
دستگیری سارقان با ۱۰۵ فقره سرقت در کرج

با تلاش کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی استان، سارقان سیم و کابل برق با ۱۰۵ فقره سرقت در کرج دستگیر شدند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری پلیس ، سرهنگ "محمد نادربیگی " در تشریح این خبر گفت: در پی دریافت گزارشاتی مبنی بر سرقت سیم و کابل های ورودی ترانس به تابلو اداره برق، موضوع در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس اگاهی قرار گرفت.

وی گفت: کارآگاهان با بازدید از صحنه های سرقت و نیز با بهره گیری از سرنخ های به جامانده و اقدامات پلیسی، ۳ نفر از سارقان را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی طی عملیات ضربتی متهمان را در مخفیگاه شان دستگیر کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد، شیوه و شگرد متهمان قطع کابل های فشار قوی ورودی ترانس ها به تابلوها بوده که از این طریق سیم ها و کابل ها  را به سرقت می بردند.

وی افزود: متهمان در تحقیقات پلیسی ابتدا منکر هرگونه سرقت بودند اما در مواجه با مدارک و مستندات کارآگاهان به ناچار لب به اعتراف گشوده و به ۱۰۵ فقره سرقت کابل وسیم برق اداره برق استان های  البرز و  آذربایجان شرقی اقرار کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان البرز در خاتمه گفت: با راهنمایی سارقان تاکنون ۵۵ محل سرقت شناسایی شده است.

۴۶

کد خبر 1268784

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار