علی مطهری در گفتگو با دیباچه گفت: حذف« نود» و عادل فردوسی پور دهن کجی به مردم و نوعی استبداد بود. علی عسگری تسلط بر صداوسیما ندارد و از بیرون دستور می گیرد!
نظرات
- نظرات منتشر شده: 12
- نظرات در صف انتشار: 0
- نظرات غیرقابل انتشار: 0
-
علی مطهری از معدود نمایندههایی است که کاملا مواضعش معلوم و مشخصه و دنبال زد و بند نیست و حرف خودش و میزنه پاشم وایمیسته از «بالا» هم دستور نمیگیره. هر چند بعضی مواضعش در حوزه فرهنگی از عرف جامعه تندتره ولی به هر حال پنهان کاری و دورویی نمیکنه برای عوام فریبی. همونیه که نشون میده و میذاره مردم تکلیف خودشون و باهاش بدونن.
-
الان چند وقتی است که مطهری به سمت پوپولیست شدن حرف میزنه.کلا احمدی نژادیسم در جامعه داره زیاد میشه.
-
-
دقیقا استبداد و حرکتی ضد مردمی بود
-
زورمون رسیدعادل جونوانداختیمش بیرون تاکورشود.....
-
چرا فتنهگران و حامیان آنها نظیر علی مطهری که حتی به خاطر پدر شهیدش هم که شده، حرمت برادر انقلابی فروغی که مورد تأیید نظام و دکتر حدادعادل است را نگاه نمی دارند و این قدر اصرار بازگشت فردوسیپور دارند که فردی ارزشی هم نیست؟
-
آفرین
-
گفتن این حرفهای انتقادی از مردم عادی که هیچ پست و سمتی ندارند هم بر می آید. نماینده مجلس در عمل چه کاری انجام میده؟؟
-
آقای مطهری شما همیشه دیر اظهارنظرمیکنی .بعد ازنودهزارتادیگه اتفاق افتاده .نیابت مجلس رو هم که از دست دادی .تازه یاد برنامه نود افتادی ؟
-
نظر سنجی ها برای کج سلیقه های ژن خوب مهم نیست
-
حذف برنامه ورزشــــــــی و استبداد؟! سؤال: آیا به دلیل کارکِرد ورزشی تعطیل شده است؟ رفتار خودخواهانه مجری شگفت انگیز بود. فرض کنیددر یک برنامه پزشکی که باید در باره بیماری خاصی توضیح بدهد، وظیفه خود را رها کند و در باره نحوه پختن پیتزا توضیح دهد. آسمان و ریسمان !
-
این فرض شما در مورد فردوسی پور کاملا بیجا و بی مورد بود
-
-
واقعا دهن کجی به مردم بود! خیلی وقیحانه به مردم دهن کجی کردن!

نظر شما