نگاه کاربران خبرآنلاین درباره دریافت مالیات از سکه/ فقط سکه گران نشد، سانتافه ۲۵۰ میلیون تومانی هم یک میلیارد شد

برخی کاربران خبرآنلاین درباره دریافت مالیات از پیش‌فروش سکه معتقدند «افرادی که ثبت‌نام و سکه دریافت کردند، در این شرایط اقتصادی فقط حفظ مال کرده‌اند و چیزی عایدشون نشده است. »

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس اعلام سازمان امور مالیاتی کسانی که نسبت به ثبت‌نام برای خرید سکه اقدام کرده‌اند، باید آماده پرداخت مالیات باشند. محاسبات نشان می‌دهد از محل پیش‌فروش سکه، درآمدی نزدیک به هزار میلیارد تومان نصیب دولت خواهد شد.

در این شرایط برخی فعالان بازار، مالیات‌ستانی از سکه را عاملی برای کاهش قیمت‌ها تحت‌تاثیر کاهش سوداگری در بازار می‌دانند و برخی نیز به دلیل اعلام دیرهنگام دریافت مالیات، مضرات چنین اقدامی را بیش از مزایا ارزیابی می‌کنند. در این این شرایط، کاربران خبرآنلاین درباره دریافت مالیات از سکه‌های پیش‌فروش دیدگاه جالبی دارند. یکی از کاربران خبرآنلاین در این خصوص در نظرسنجی‌ای که تحت عنوان «با دریافت مالیات از پیش‌فروش سکه موافقید؟ » نوشت: «حقتونه. باید بابت هر سکه۴۰۰ هزار تومان مالیات بگیرن. باعث گرونی مسکن و خودرو و دلار، امثال شماها هستید که هجوم بردن برای بدبخت کردن مردم ضعیف. »

کاربر دیگری متذکر شد: «کاملا مشخص و واضح است. با توجه به خرید سکه، باید از آنها مالیات گرفته شود و الان باید آن‌ها را تحت فشار قرار داد که از خرید خودرو نیز مالیات بگیرند؛ نه این‌که چرا از سکه مالیات بگیریم! »

«برهان» از کاربران خبرآنلاین تصریح کرد: «من هم با اخذ مالیات موافقم، اما به شرطی که اولا از همه گرفته بشه (خریداران ماشین و مسکن و ارز و...) ثانیا قبل از فروش، مقدار و نحوه پرداختش مشخص بشه. نه اینکه یه چیزی رو بخری ۲ سال بعد یهو براش مالیات ببرن. شما هم که موافق اخذ مالیاتی، اگه واسه ماشین و خونه‌ای که توش نشستی و گرون شده مالیات می‌بریدن، آیا موافق بودی؟ »

یکی از کاربران عنوان کرد: «شما اون روز اگه دمپایی پلاستیکی هم می‌خریدی یا آهن کهنه می‌خریدی، الان قیمتش شده بود ۴ برابر، بنابراین از هرکی اون روزا حتی کود حیوانی هم خریده بود، باید مالیات دریافت بشه. اون کسی که سانتافه خریده ۲۵۰ میلیون تومان، حالا شده یه میلیارد تومان پس چی؟ یه جوری می‌گن که انگار فقط سکه تو این مملکت گرون شده و بقیه چیزا گرون نشده. »

کاربری یادآور شد: «تقریبا هر کس ثبت‌نام کرده بود، سکه‌اش را گرفته است؛ ضمن این‌که در قرارداد پیش‌خرید قید شده بود که مالیات ندارد. حالا دبه کردن و مالیات خواستن، معنایی ندارد به جز جیب‌بری. ابتدا قبل از پیش‌فروش تعیین می‌کردند به جای ۱۵۰ هزار تومان ۲ میلیون تومان مالیات. هرکس می‌خرید، می‌دانسته باید مالیات هم می‌داد. ولی وقتی یک نفر در یک روز خاص با قیمت قطعی خریدی انجام داده و معامله برای سررسیدهای تا ۳ماهه، بیش از یک‌سال گذشته، یادشان افتاده مالیات نگرفتند؟ »

«علی» کاربر خبرآنلاین هم نوشت: «بله، برای هر درآمدی که بدون زحمت بخواد به دست بیاد، مالیات باید وضع بشه. »

«اشکان» تصریح کرد:« مالیات موقعی گرفته می‌شه که پول شما مثل یوان وریال عربستان یا یورو ثبات داشته باشه، نه مثل پول ما که عمدا دولت‌مون هی زمینش می‌زنه تا بدهی‌های خودشو صاف کنه. من اگه بمیرم تو این وضعیت تومان نگه نمی‌دارم، چون مثل کاغذ بی‌ارزشه و به زودی بی‌ارزشتر هم می‌شه، ولی دولت به زور مالیات روی کالاهای بادوام می‌خواد مارو مجبور کنه این کاغذ بی‌ارزش رو نگه داریم. تازه قانون عطف بماسبق نمی‌شود. »

کاربری تاکید کرد: «من موافق نیستم، چون اون افرادی که ثبت‌نام کردند و سکه دریافت کردند، در این شرایط اقتصادی فقط حفظ مال کردند، چیزی عایدشون نشده است. اگر نرخ سکه افزایش می‌یافت و دیگر اقلام تغییری نداشتند، اون می‌شد عایدی. تا سال گذشته با ۲۰۰ میلیون تومان یه خونه کوچک در یه محله پایین تهران می‌توانستی بخری که با این مبلغ حدود ۱۵۰ سکه هم می‌توانستی ثبت‌نام کنی، حال نیز با فروش ۱۵۰ سکه به نرخ امروز همان واحد کوچک را هم به زور می‌توانی بخری. »

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1271215

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ماهان IR ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۳۱
    4 0
    با سلام خدمت دوستان عزیز: از ضروریات جوامع پیشرفته پرداخت مالیات است با شفاف سازی و برای برقراری عدالت اجتماعی(نه این که هزاران میلیارد توسط یک نفر از پول مملکت به یغما برده شود).زمانی از مالیات میتوان صحبت کرد که پول و کالا برای شما عایدی داشته باشد.من لون روز پول 10 سکه را داشته ام و با ثبت نام الان هم همان 10 سکه رادارم.اگر میتوانستم با فروش این 10 سکه 11 سکه بدست آورم چشم بسته حرف مسئولان مالیاتی را میپذیرفتم.در مورد خانه و دیگر مسائل همینطور. اما بر اساس سیستهای پولی دولت ارزش پایه پولی کاهش داشته .در اینجا صحبت از مالیات بر درامد جای سوال است که بقول دوستمان اگر کود حیوانی هم میگرفتی تا امروز 4 برابر شده بود.پس بهتر است تصمیمات مناسب و منطقی گرفته شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین