به گزارش خبرآنلاین، دولت، ۲۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات با هدف ایجاد یک میلیون و ۹۰ هزار فرصت شغلی در قانون بودجه کل کشور پیش بینی کرده است.
این در حالی است که بسیاری از کارشناسان معتقدند پرداخت تسهیلات به افراد یا تعاونی ها، نمی تواند زمینه را برای ایجاد شغل پایدار فراهم نماید. یکی از کاربران خبرآنلاین اما در پاسخ به این سئوال از تجربه خودش گفته است، اینکه دریافت وام وی را از یک بیکار به یک بیکار بدهکار تبدیل کرده است.
یکی دیگر از کاربران نیز با تاکید بر اینکه این تسهیلات اغلب صرف خرید لوازم زندگی و پرداخت قرضش ها می شود از این طرح به عنوان طرحی منفی یاد کرده است.
کاربر دیگری تاکید کرده است: آخه این چه کاری است؟ این پول را بدین به شرکت های متوسط و کوچک تا بتونند از اشتغالشون حفاظت کنند.
یکی دیگر از مخاطبان نیز تاکید دارد: باید دید تا حالا چند تا شغل اینطوری ایجاد شده. من میگم هیچی. در حال یکه بسیاری از مخاطبان این سیاست ها را نوعی هد رفت و حراج منابع ارزیابی کردند، اما برخی دیگر نیز شرط و شروطی را برای اثربخشی این سیاست مورد اشاره قرار دادند. برخی سود این وام ها را مولفه مهمی دانسته اند. در عین حال دوره بازپرداخت، میزان نظارت، یا پرداخت لوازم کار به جای پول نقد از سوی مخاطبان مورد تاکید قرار گرفته است.
در این میان اما نظراتی تخصصی تر نیز به چشم می خورد. برخی تاکید کرده اند می توان امکان آموزش با پرداخت هزینه به آموزشگاه ها جهت ایجاد شغل را مد نظر قرار داد و یا لوازمی برای خوداشتغالی به همراه اموزش تخصیص یابد.
بر این اساس یکی از مخاطبان گفته است: برای ایجاد شغل تنها وام نیاز نیست باید شرایط محیط و قوانین مربوطه نیز اصلاح بشود.
در عین حال برخی نیز پرداخت تسهیلات را حلقه آخر ایجاد شغل عنوان و اعلام کرده اند باید با بهبود فضای کسب و کار در آخرین حلقه با پرداخت تسهیلات از ایجاد شغل حمایت کرد.
223223
نظر شما