جزییات فرار همسر شیخ دبی از امارات: او با همدستی یک مرد آلمانی گریخت

خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اینترنتی "میدل ایست مانیتور"؛نوشت: شاهزاده هیا با دو فرزند خود از امارات فرار کرده است. گفته می شود وی در ابتدا با کمک یک دیپلمات آلمانی به این کشور گریخته است.

هیا بنت الحسین, شاهزاده اردنی (دختر ملک حسین و خواهر ناتنی ملک عبدالله پادشاه اردن) از همسر خود شیخ محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی، جدا شده و از امارات گریخته است.
براساس گزارش ها, شاهزاده هیا با دو فرزند خود که هفت و 11 سال دارند, از امارات فرار کرده است. گفته می شود وی در ابتدا با کمک یک دیپلمات آلمانی به این کشور گریخته است.
آلمان ظاهرا به رغم درخواست محمد آل مکتوم, از بازگرداندن هیا به امارات خودداری می کند. این در حالی است که دیگر گزارش ها حاکی از آن است که شاهزاده هیا در حال حاضر در لندن پنهان شده و 31 میلیون پوند (39 میلیون دلار) با خود برده است تا در پایتخت انگلیس, "زندگی جدید خود را آغاز کند".


این اتفاق یک سال پس از آن روی می دهد که شاهزاده لطیفه, یکی از فرزندان محمد بن راشد آل مکتوم نیز از دبی فرار کرد. این شاهزاده در سواحل گوآ در هند ناپدید شد و بعدا مشخص شد که در یک قایق تفریحی مخفی شده است. با این حال, لطیفه بعدا بازداشت و به امارات بازگردانده شد.

64231
کد خبر 1274887

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۹
    0 5
    خوشی زده زیر دلش
  • محمدرضا IR ۱۰:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۹
    1 1
    پولشم برده سخت نگذره یوقت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین