ایرنا نوشت:

 معاون عملیات پلیس راه کشور از هموطنان خواست با توجه به مسدود بودن برخی محورها و جاده های کشور در پی کولاک و برف شدید تا بهبود شرایط از سفر خودداری کنند. 

سرهنگ 'پرویز سیاح البرزی' گفت: محور کرج-چالوس به دلیل کولاک، ریزش برف، عدم دید کافی و سقوط بهمن از شب گذشته و محور هزار از ساعت 10:45 دقیقه صبح امروز - پنج شنبه - مسدود است.

وی درباره دیگر راه های مسدود شده از 24 ساعت گذشته تاکنون اظهار داشت: در استان هرمزگان، محور گچین-بندرخمین به دلیل طغیان رودخانه از روز گذشته مسدود است.

وی ادامه داد: در استان خوزستان نیز محور اندیکا-شهرکرد به علت بارش برف از صبح امروز مسدود است و در محورهای گچساران - بابامیدان- نورآباد در استان کهگیلویه و بویراحمد به علت جاری شدن سیل و آبگرفتگی قسمتی از دو دستگاه پل، فقط تردد خودروهای سبک امکان پذیر است.

البرزی همچنین گفت: محور انار به یزد در استان کرمان به علت طوفان شن از صبح امروز مسدود است .

معاون عملیات پلیس راه کشور، از هموطنان خواست در این شرایط از سفر خودداری کنند و در صورت مواجه شدن با هر گونه مشکل در راه های کشور با شماره تلفن های 110 و 88255555 تماس بگیرند.

44

کد مطلب 127732

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین