۰ نفر
۲۴ تیر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۰
کویت خواستار عذرخواهی «العربیه» شد

فارس نوشت: معاون وزیر خارجه کویت ضمن محکوم کردن اهانت مجری شبکه سعودی العربیه به کویت، خواستار عذرخواهی این شبکه شد.

«خالد الجارالله» معاون وزیر خارجه کویت تأکید کرد که وزارت اطلاع‌رسانی کویت بیانیه‌ای صادر و موضع کویت درباره اهانت مجری شبکه العربیه به کویت را اعلام کرده است.

الجارالله که در حاشیه جشن روز ملی فرانسه در سفارت این کشور سخن می‌گفت، تصریح کرد که آنچه رخ داد یک اشتباه بسیار بزرگ بود و برادران در شبکه العربیه باید سریعا عذرخواهی کنند چرا که کویت برای حل اختلافات به وجود آمده در شورای همکاری خلیج‌فارس تلاش کرده و خواهد کرد.

به نوشته روزنامه کویتی«القبس»، این مقام کویتی همچنین تأکید کرد که سزاوار نیست پاسخ تلاش‌های کویت برای تحقق وحدت در شورای همکاری خلیج‌فارس این چنین داده شود.

وی اشاره کرد که کویت همواره به تلاش‌های خود ادامه می‌دهد و دائما خواهان توقف اینگونه هجمه‌های رسانه‌ای است و در غیر این صورت چنین هجمه‌هایی به روابط برادرانه خدشه وارد می‌کند.

این اظهارات الجارالله پس از آن بود که «ساره دندراوی» مجری شبکه سعودی العربیه در برنامه‌ای در این شبکه خبری از خبرگزاری «بلومبرگ» را در خصوص کاهش قیمت مشروبات الکلی در قطر به منظور جذب بیشتر تماشاچیان جام جهانی ۲۰۲۲ نقل کرد و در پایان به حالت کنایه به تلاش‌های کویت برای آشتی دادن قطر با چهار کشور عربی گفت: «منتظر واکنش کویت به این بذل و بخشش قطر هستیم».

از خرداد سال ۱۳۹۶ که چهار کشور عربی (عربستان سعودی، مصر، امارات و بحرین) روابط دیپلماتیک خود با قطر را به بهانه حمایت این کشور از تروریسم قطع کردند، کویت تلاش‌های خود برای آشتی دادن به این کشورها آغاز کرده اما تا کنون تلاش‌های آن بی‌نتیجه بوده است.

310311

کد خبر 1279869

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین