دولت چین به دلیل عدم اطمینان از ایمنی و موثر بودن استفاده از شوک الکتریکی به عنوان یکی از روش‌های درمانی برای اعتیاد به اینترنت استفاده از این روش را ممنوع کرد.

بعد از گزارش‌های اخیر رسانه‌ها در مورد یک روانپزشک جنجالی در لین‌یی از ایالت شانگدونگ، که از شوک الکتریکی برای از بین بردن اعتیاد تقریبا 3000 نوجوان به اینترنت استفاده کرده بود، وزارت بهداشت چین این بیانیه را صادر کرد.

بیش از یک سال است که دولت چین، مبارزه‌ای را بر ضد اعتیاد به اینترنت به راه انداخته و می‌گوید که استفاده بیش از حد نوجوانان و جوانان از اینترنت در کافی‌نت‌ها؛ که در چین وب‌بار نامیده می‌شوند؛ بر تحصیل آنها تاثیر منفی می‌گذارد و زندگی خانوادگی آنها را تباه می‌کند.

در قسمتی از بیانیه وزارت بهداشت که در وب‌سایت این وزارت‌خانه قرار گرفته است، نوشته شده که «درمان با شوک الکترونیک برای اعتیاد به اینترنت هیچ مبنایی در تحقیقات پزشکی ندارد و در ضمن هیچ دلیلی نیز بر موثر بودن آن وجود ندارد، در نتیجه برای کاربردهای درمانی مناسب نیست».

پر جمعیت‌ترین کشور دنیا همچنین بیشترین میزان کاربران اینترنت را نیز دارد و بر مبنای آمار مرکز اطلاعات شبکه اینترنت چین، در انتهای سال گذشته تقریبا 300 میلیون کاربر در این کشور از اینترنت استفاده می‌کردند.

مشکلاتی که از استفاده بیش از حد از اینترنت ناشی می‌شوند، هر روز در حال افزایش هستند، مخصوصا در میان چینی‌های جوانی که به دنبال راهی برای فرار از انتظارات بیش از اندازه پدر و مادرها می‌گردند. در چین بیش از 200 موسسه به ارائه خدمات برای درمان اختلالات استفاده از اینترنت می‌پردازند.

به گزارش روزنامه جوانان چین، مسئول «درمان با شوک الکتریکی» دکتر یانگ یانگژین است که به نام عمو یانگ نیز مشهور است. او مرکزی را به نام مرکز درمان اعتیاد به اینترنت در بیمارستان روانی لین‌یی اداره می‌کند.

درمان بیماران که با استفاده از داروهای روان درمانی و همچنین شوک الکتریکی انجام می‌شود، در هر ماه تقریبا 800 دلار هزینه دارد. بیماران جوان این مرکز که با روش‌های سفت و سخت نظامی و با همکاری و همراهی پدر و مادرهایشان درمان می‌شوند، در یک محیط ایزوله و بدون هر گونه تماسی با دنیای خارج قرار دارند.

در گزارش روزنامه جوانان آمده که بیشتر آنها به زور به بیمارستان فرستاده شده‌اند. این روزنامه می‌افزاید که نه خود یانگ و نه هیچ یک از شش همکار روان‌درمانگرش در این مرکز، مدرک معتبری در زمینه تحصیلات خود ندارند.

رویترز، 14 جولای -ترجمه: مجید جویا

کد خبر 12807

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۹:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۸/۱۳
    0 0
    وقتی گزارشت اعتبار ندارد چه نظری می تونه داشته باشه