سرمربی پرسپولیس در واکنش به شکایت شیث رضایی گفت:« خیلی چیزها را تا آخر عمرم در دل نگه خواهم داشت ولی امیدوارم در دادسرا حرف‌هایمان را بزنیم.»

علی دایی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش مقابل نفت آبادان گفت که انها مزد تلاش و زحماتشان را گرفتند.دایی می گوید:«: مزد زحماتمان را گرفتیم و این مسئله به خاطر 2 اردوی خوبی بود که پشت سر گذاشتیم. هم در نیمه اول و هم در نیمه دوم بازی خوبی ارائه کردیم و از تاکتیکی خوبی بهره می‌بردیم. شاید اگر از موقعیت‌هایمان بیشتر استفاده می‌کردیم بیش از 2 گل می‌زدیم. این برد را به همه پرسپولیسی‌ها تبریک می‌گویم و خوشحالم که خاطرات تلخ گذشته را پاک کردیم.»

 دایی در ادامه و در واکنش به اظهار نظر سرمربی نفت آبادان که گفته بود داور نقش پررنگی در پیروزی پرسپولیسی ها داشت می گوید:«او نظرش را گفته است.اما تیم من خوب بازی کرد.از نظر من هم تیم داوری خوب بود و مشکل خاصی دیده نشد.»

سرمربی پرسپولیس که روز دوشنبه و به دلیل شکایت شیث رضایی باید در دادگاه حاضر باشد در این مورد می گوید:« از نظر من این پرونده مختومه شده و کمیته انضباطی به این مسئله رسیدگی می‌کند. تا زمانی که من هستم با شیث همکاری نمی‌کنم ولی در زندگی خصوصی برای او آرزوی موفقیت دارم. هر کسی در این مملکت می‌تواند احقاق حق کند. خوشحال شدم که رضایی شکایت کرد ولی مدیر برنامه‌های او جنجال‌های زیادی به پا کرده و حرف‌هایش قابل پیگیری است. وکیل من نیز این مسائل و ادعاهای دروغ را پیگیری می‌کند. من سرمربی تیم هستم و احتیاجی به اما و اگر ندارم نیازی به دروغ گفتن نیست و می‌خواهم در آرامش باشم و به همین خاطر حاشیه‌ها را کم کردم. این بحث چیزی به پرسپولیس و فوتبال مملکت اضافه نمی‌کند. خیلی چیزها را تا آخر عمرم در دل نگه خواهم داشت ولی امیدوارم در دادگاه حرف‌هایمان را بزنیم.»

 دایی در پایان در خصوص اینکه آیا در لیگ قهرمانان به فکر جایگزین این بازیکن است گفت:« در برخی از مواقع اصلا بحث فنی مهم نیست. ممکن است بچه 18 ساله را در دفاع بگذارم اما اصولم را زیر پا نخواهم گذاشت.»

151 40

کد خبر 128244

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =