همایش ملی معرفت دینی 19 و20 بهمن ماه توسط انجمن علمی فلسفه دین ایران برگزار می شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، معناداری گزاره های دینی، تأثیر فلسفه تحلیلی بر معرفت شناسی دینی، پوزیتیویسم منطقی، ابطال گرائی و معرفت دینی، معرفت دینی و ایمان گرایی، ایمان و عقل؛ معرفت تجربی و معرفت دینی، معرفت دینی و معرفت شناسی اصلاح شده، مبناگرایی و استلزامات معرفت دینی محورهایی هستند که در این همایش مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

انجمن علمی فلسفه دین ایران به عنوان تنها مؤسسه تخصصی علمی فعال در زمینه فلسفه دین در کشور، با هدف ایجاد فضای گفت و گوی علمی و رشد و بسط معرفتی در حوزة دین، پس از برگزاری هفت نشست تخصصی در زمینه فلسفه دین اقدام به برگزاری این همایشی نموده است.

در این همایش حجت السلام رشاد، دکتر آیت اللهی، دکتر حسینی، دکتر پورحسن، حجت الاسلام قائمی نیا، دکتر سعیدی مهر، دکتر کلباسی، دکتر جوادی، دکتر مصلح، دکتر محمد رضایی، حجت الاسلام صادقی سخنرانی خواهند داشت. همایش «معرفت دینی» با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در محل پژوهشگاه به نشانی بزرگراه کردستان،خیابان 64 غربی،جنب مجتمع آ.س.پ برگزار می شود.

/62

کد خبر 128431

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار