۱ نفر
۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵
دغدغه ذهنی بزرگ استراماچونی

آندره‌آ استراماچونی، سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال استقلال درخواست برگزاری بازی‌های تدارکاتی بیشتری دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تیم استقلال روز گذشته در یک بازی دوستانه، با ماشین‌سازی تبریز بازی کرد و موفق شد با چهار گل این تیم را شکست دهد. این مسابقه، ششمین مسابقه بازی دوستانه آبی‌پوشان در اردوهای پیش فصل بود.

با توجه به ابهام در شروع لیگ برتر، استراماچونی سرمربی ایتالیایی استقلال خواهان برگزاری بازی‌های تدارکاتی بیشتری شده است، به طوری که به مسئولان باشگاه گفته که اگر قرار است لیگ دیرتر آغاز شود باید بازی‌های تدارکاتی بیش‌تری انجام بدهند.

استقلال، فولاد و تراکتور سه باشگاهی هستند که تمرینات خود را زودتر بقیه تیم‌ها آغاز کرده‌اند و با تاخیر در شروع لیگ دچار بحران شدند و در تلاش هستند تا با بازی‌های تدارکاتی در لیگ برتر، آمادگی کافی را داشته باشند.

255 41

کد خبر 1285756

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین