کارگاه تولید هپروت در پاکدشت/ باند ساخت روان‌گردان نابود شد

ایلنا نوشت: فرمانده انتظامی ویژه‌شرق استان‌تهران از کشف کارگاه تولید قرص‌های روانگردان در پاکدشت خبر داد.

 سردار کیومرث عزیزی در جمع خبرنگاران از کشف یک محموله حاوی پارچه قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال در پاکدشت خبر داد و اظهار داشت: در این خصوص یک‌نفر بازداشت شده است.

وی همچنین از کشف یک کارگاه تولید قرص‌های غیر مجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: از این کارگاه یک‌تن مواد اولیه تولید قرص‌های روان‌گردان و مخدر، ۷۰ هزار عدد قرص تولید شده و تعدادی دستگاه مرتبط با تولید قرص‌ها کشف و ضبط و ۳ نفر بازداشت شدند.

فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران همچنین از کشف دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در این شهرستان خبر داد و متذکر شد: عده‌ای سودجو اقدام به ماینینگ در این شهرستان کرده‌اند که با آگاهی و هوشیاری پلیس از یک‌ماه گذشته تاکنون تعداد ۲ هزار دستگاهِ استخراج ارز دیجیتالی(ماینر) را در پاکدشت کشف و ضبط کرده‌ایم.

23231

کد خبر 1286933

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =