کشف ۷۴ دستگاه استخراج ارز دیجیتال در گچساران

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از کشف ۷۴ دستگاه بیت کوین(استخراج ارز دیجیتال) به همراه متعلقات به ارزش تقریبی ۵۹ میلیارد ریال در گچساران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از یاسوج، سردار مهدی انصاری با اشاره به جزئیات خبر، افزود: مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان گچساران با اقدامات اطلاعاتی، فردی را که در یک شرکت ماشین سازی اقدام به استخراج ارز دیجیتال می کرد، شناسایی کردند.

انصاری تصریح کرد: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از این شرکت ۷۴ دستگاه بیت کوین (دستگاه استخراج ارز دیجیتال) کشف و ضبط و متهم نیز دستگیر شد.

وی  ارزش تقریبی این دستگاه ها را بر اساس نظریه کارشناسان ۵۹ میلیارد ریال اعلام و بیان کرد: متهم به همراه کالای مکشوفه پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

46

کد خبر 1288739

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار