به گزارش سپاه نیوز؛ آیت الله مصباح یزدی در دیدار با جمعی از همسران پاسداران لشکر عملیاتی 17 علی بن ابی طالب(ع)گفت: اگر بانوان در این وظیفه مهم و عرصه فرهنگی کوتاهی کنند در گناه دخترانی که دچار فساد می شوند، شریک خواهند بود.
وی ادامه داد: بانوان متعهد و متخصص در هر زمینه ای که وارد شدند، شاهد رشد و موفقیت های چشمگیری در آن بخش بوده ایم.
وی در ادامه با اشاره به جهاد فرهنگی بانوان حتی در بخش های سینمایی و فیلم،افزود: در صورت برنامه ریزی صحیح، زنان متعهد می توانند در تولید و ساخت فیلم های ارزشی مشارکت داشته باشند.
آیت الله مصباح یزدی یادآور شد: در صورت استفاده از این بانوان و ساخت آثار ارزشی می توان تحولی در نگرش جوانان و نوجوانان جامعه ایجاد و نسلی را تربیت کرد تا با استفاده از ابزارهای هنری از ارزش ها حمایت کند.
/28113
نظر شما