دستور رییس قوه قضاییه به استاندار کردستان چه بود؟

حجت‌الاسلام و المسلمین رییسی در سفر به کردستان، از استاندار کردستان درخواست کرد که بالا بودن آمار فساد در برخی از دستگاه‌ های اداری را بررسی و در صورت صحت موضوع برای برخورد و ریشه کنی فساد اداری تدبیر و اقدام جدی کند.

به گزارش خبرآنلاین، در پی سفر رئیس قوه قضاییه به استان کردستان، جلسه شورای اداری این استان با حضور ایشان برگزار و برخی مطالب درخصوص بالا بودن آمار فساد در برخی از دستگاه‌های اداری و اجرایی استان کردستان با استناد به گزارش یکی از مراجع رسمی که اخیرا در این زمینه منتشر و در برخی از رسانه‌های کشور منعکس شده بود، مطرح شد.

 رییسی پس از استماع اظهارات حاضرین در جلسه با تاکید بر اینکه این موضوع نیازمند بررسی جدی است، از استاندار خواست که این موضوع را بررسی و در صورت صحت موضوع برای برخورد و ریشه کنی فساد اداری تدبیر و اقدام جدی کند.

وی همچنین تاکید کرد که در صورت عدم صحت ادعاهای مطروحه در آن گزارش، نسبت به این موضوع اطلاع رسانی شود.

بر اساس اطلاعات بدست آمده رئیس قوه قضاییه در راستای ارزیابی این گزارش و رسیدگی به موضوع، دستور تشکیل هیات ویژه‌ای از دستگاه‌های نظارتی استان با محوریت سازمان بازرسی و عضویت سازمان تعزیرات، دیوان محاسبات، اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه و ناجا را صادر کرد.

بنابراین گزارش در ساعات پایانی حضور رییس قوه قضاییه در کردستان، اولین جلسه این هیات با حضور رییسی و جمعی از مسئولان قضایی مرتبط در دادگستری سنندج تشکیل شد.

رییس قوه قضاییه در این جلسه دستور داده که هر سه ماه یک بار روند پیشرفت اقدامات به وی گزارش شود.

۴۷۴۷

کد خبر 1290291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین