واکنش چین به اقدام احتمالی آمریکا در افزایش تعرفه‌ها

ایسنا نوشت: چین اعلام کرد، در صورتی که آمریکا به افزایش فشارها علیه این کشور از طریق اعمال تعرفه‌ ادامه دهد، پکن دست به اقدام متقابل خواهد زد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، گائو فنگ، سخنگوی وزارت بازرگانی چین امروز (پنج‌شنبه) اعلام کرد، در صورتی که واشنگتن نتواند اقدامات غلط خود را تصحیح کند، پکن آمادگی انجام اقدام متقابل را دارد.

وی ادامه داد، اعمال تعرفه به طور اجتناب‌ناپذیری به افزایش تنش‌ها منجر خواهد شد و این امر به تعویقی که ترامپ در زمینه اجرای قوانین مربوط به اعمال تعرفه از آن خبر داده، ارتباطی ندارد.

با این حال، این مقام چینی ابراز امیدواری کرد که آمریکا روند فعلی اقدامات خود علیه پکن را متوقف سازد.

به گزارش ایسنا، در ماه‌های گذشته تنش‌ها میان چین و آمریکا به ویژه در زمینه روابط تجاری میان این دو کشور بالا گرفته است.

310311

کد خبر 1292057

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین