دبیرکل جمعیت یاوران انقلاب اسلامی از چند برنامه این تشکل در روز 22 بهمن خبر داد.

مهدی اقراریان در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به شکل گیری این تشکل گفت: جمعیت یاوران انقلاب اسلامی متشکل از چند NGO، سازمان های مردم نهاد و موسسات فرهنگی است که با توجه به تحولات خاورمیانه و اتفاقاتی که از هفته های گذشته در منطقه در حال وقع است برای راهپیمایی 22 بهمن برنامه های ویژه ای دارد.

وی گفت: مجموعه جمعیت یاوران انقلاب اسلامی تصمیم گرفتند در اقدامی ابتکاری و نو در مسیر راهپیمایی 22 بهمن قرفه هایی برای جمع آوری نامه های راهپیما کنندگان برپا کنند.

اقراریان با اشاره به حرکت های اعتراضی مردم تونس و مصر و سایر کشورهای منطقه گفت: راهپمایی 22 بهمن امسال مقداری متفاوت تر از سالیان گذشته برگزار شود.

وی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه تهران بیان فرمودند اتفاقات امروز منطقه از تحولی که در سال 1979 میلادی در ایران افتاد متاثر است.

دبیرکل جمعیت یاوران انقلاب اسلامی با بیان اینکه نامه های راهپیماکنندگان روز 22 بهمن خطاب به دو گروه جمع آوری می شود افزود: ما دو گروه را مخاطب قرار دادیم. یک گروه که در جریان های منبعث از انقلاب اسلامی ایران در حرکت هستند و آن ها کسی نیستند جز مردم منطقه مانند تونس ، مصر، یمن، اردن، عربستان و بحرین.

وی در خصوص گروه دومی که قرار است نامه های راهپیماکنندگان روز 22 بهمن خطاب به آن ها جمع آوری شود گفت: کشورهای بسیاری در حال سنگ اندازی بر سر برنامه های انقلاب اسلامی هستند و شرایطی را فراهم می کنند تا حقیقت انقلاب ایران به گوش ملت های آزاد دنیا نرسد. بنابراین ما سعی می کنیم پیام مردم ایران را به مخاطب این کشورها برسانیم

وی گفت: پایگاه مجازی در نظر گرفته شده که این نامه ها از طریق آن متشر و در دسترس همه قرار گیرد.

اقراریان افزود: این امکان را فراهم کردیم تا برچسب خاصی روی نامه افراد نصب شود تا هموطنان ما بتوانند نامه خود را رهگیری و سیر تحولات نامه را پیگیری کنند. بخشی از این نامه ها نیز ترجمه و منتشر می شود.

/30112

کد خبر 129239

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین