خبر تصادف و درگذشت امید علیمردانی تکذیب شد

امید علیمردانی، بازیگر سینما و تلویزیون، در یک پیام ویدئویی، خبر منتشر شده در رسانه‌ها و فضای مجازی، مبنی بر درگذشت خود را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امید علیمردانی، بازیگر سریال «ستایش» با انتشار یک ویدئو در شبکه‌های اجتماعی، خبر داد در سفر به کربلای معلی است و هیچ حادثه‌ و تصادفی برایش رخ نداده است. 

ظهر امروز، خبری مبنی بر درگذشت این هنرمند سینما و تلویزیون در بیشتر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود. علیمردانی، متولد ۲ مرداد ۱۳۶۴ تهران، بازیگر و نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون و دانش‌آموخته رشته فیلم‌سازی و کارگردانی در مقطع کارشناسی از دانشگاه هنر است. او در آثاری همچون «قصه پریا»، «نارنجی پوش»، «ازدواج در وقت اضافه»، «خفه‌گی»، «ستایش ۲»، «چارچنگولی» و «ستایش ۳» به عنوان بازیگر حضور داشته است. 

۵۷۵۷

کد خبر 1294461

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • US ۱۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
    25 10
    چقدر این بشر خوش اقبال بود که این تعداد پیام آمرزش و مغفرت الهی در زمان حیاتش نصیبش شد . انشاء ا... که انتشار خبر سفرش به عراق جهت زیارت عتبات عالیات درست باشد و زیارتشان هم مقبول درگاه الهی و نائب الزیاره همه حاجتمندان و ارادتمندان نیز باشند .
  • ارش IR ۲۳:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۷
    2 0
    یک ماه قبل امید رو در بازرچه ساحل اسنارا دیدم خییییل خوشحال شدم حالش خوبه
    • IR ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۰۸
      0 1
      حتماخواستی باهاش سلفی هم بگیری شرمت شد.خخخ.ولی ازشوخی گذشته بنده خدایی درجواب کامنت شمامعنی شرم رونفهمیده بود.احتمالاباعاراشتباه گرفته بود.لطف کنیدواسه ش توضیح بدین.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین