شجاع غیر از کارلوس در لیست سیاه فدراسیون بود!

مدافع قرمزها همچنان از تیم ملی دور مانده و از سوی ویلموتس هم دعوت نمی شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: شجاع خلیل زاده در لیست مارک ویلموتس هم نیست. او جزو بهترین مدافعان ایران است ولی انگار در لیست سیاه قرار دارد تا دعوت نشود. شجاع در دوره کی روش به خاطر مصاحبه علیه او از تیم ملی دور افتاد. منتهی حالا حتی با وجود رفتن کارلوس همچنان کنعانی زادگان دعوت می شود ولی شجاع نه. به نظر او فقط در لیست سیاه کی روش نبود!

۲۵۲ ۴۳

کد خبر 1295121

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۰۷:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
    11 2
    تو تیم ملی فقط بازی نیست باید آدم باشی
    • SG ۲۰:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
      1 0
      آرام نیست و زود عصبانی می شود و اخلاق تندی دارد و این موارد ضعف اوست که برایش حاشیه می سازد اگرچه بازیکن سختکوش ، جنگنده و لایقی در پست دفاع است و ضربه های سر خوبی هم دارد که می تواند در موقع ضربات ایستگاهی یا کرنر به تیم کمک کند .
  • IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
    7 2
    به نظر اونی که دعوت می کنه اصن خارجی نیست یکی از خودمونه وگرنه ویلموتس بازی بازیکن ذخیره رو از کجا دیده که دعوتش کنه
  • محمد IR ۰۸:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
    8 13
    بازیکن ملی جدای سطح فنی بایستی از نظر اخلاقی داخل زمین به پختگی رسیده باشد .نه اینکه احساسات به بازی و رفتارهای داخل زمین سایه انداخته باشد
  • IR ۰۹:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
    11 2
    اول بگم که استقلالیم. بعد بنظر من شجاع تو لیست سیاه نیست. کنعانی زادگانه که همیشه باید تو تیم باشه. من نمیدونم دفاع بهتر از این بابا نداریم تو ایران. همیشه تو همه ادوار بازیکنانی بودند که سفارشی تو تیم ملی بودند در صورتیکه جایگزین های خیلی بهتری داشتیم. همیشه همینا هم در بازیهای مهم سوتی میدادند و زحمت همه رو به باد میدادند.
  • IR ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۰
    7 5
    ممكنه بازيش خوب باشه ولى در تيم ملى بودن فرهنگ ميخواد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین