واکنش تند استراماچونی به رای کمیته انضباطی/ قانونی اقدام می‌کنم!

سرمربی تیم فوتبال استقلال به رای کمیته انضباطی و توبیخ شدنش در فدراسیون فوتبال ایران واکنش نشان داد و گفت: در جریان این حکم نبوده‌ام و از طریق وکلایم اقدام قانونی می‌کنم.

 روز سه شنبه بود که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آندره استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال را به دلیل اظهارات خلاف واقع به توبیخ کتبی محکوم شدند. این رای به صحبت ها و اقدامات استراماچونی بعد از باخت استقلال به ماشین سازی در هفته نخست لیگ برتر مرتبط بود.

رای انضباطی فدراسیون فوتبال بازتاب گسترده ای در رسانه های ایتالیایی داشت و این مربی را سرانجام به واکنش مجبور کرد.

استراماچونی در این خصوص اعلام کرد که هنوز چیزی به صورت رسمی به وی ابلاغ نشده اما برای انجام اقدام قانونی در مقابل این رای انضباطی آماده است.

سرمربی استقلال گفت: نه تنها ابلاغیه و حکمی به دستم نرسیده است بلکه از باز شدن پرونده انضباطی که باعث نقض حق دفاع می شود، مطلع نبوده ام.

استراماچونی با رد اتهاماتی که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران به وی نسبت داده است، از اقداماتش برای رسیدگی به توبیخ شدنش خبر داد.

سرمربی ایتالیایی استقلال که با «آنسا» ایتالیا گفتگو کرده است، با بیان اینکه رای صادر شده کلی و مبهم است، ادامه داد: به وکلایم دستور داده ام که تمام اقدامات لازم نسبت به این پرونده را انجام بدهند و در صورت لزوم اقداماتی را برای مراقبت از شخصیت و تصویر من چه از نظر حرفه ای و چه از نظر شخصی به اجرا بگذارند.

این اتفاق در حالی رخ داده است که استراماچونی هفته گذشته هم قصد داشت به ایتالیا برود اما به دلیل مشکلات ویزا نتوانست ایران را ترک کند.

43 41

کد خبر 1296673

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    16 4
    کاملاً مشخصه که فوتبال ایران نمی تونه و شاید هم نمی خواد با این مربی همکاری کنه پس بهتره با روشهای مسالمت آمیز و گفتگو و توافق قرارداد آقای استاماچونی را لغو کنند و ایشون به کشورش برگرده خوب نیست از هر طرف بهش فشار وارد کنند تا مجبور به اقدام یکطرفه بشه ، که چه فدراسیون و چه باشگاه استقلال در تمامی این دعواها بازنده هستند و البته آبروی کشور و باشگاهها هم خدشه دار می شود.
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    22 3
    يك آدم حرفه اي در جاي كاملا غير حرفه اي ، به غلط كردن خواهد افتاد!
  • بی نام IR ۱۱:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    21 3
    این خودش حقوق خونده پته همتونو میریزه رو آب.مربی ایرانی نیست که حق حقوق خودشو ندونه
  • IR ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    7 25
    خیلی جدی نگیرید. این ایتالیایی زرنگ برای این که در برابر نتایج ضعیفش پاسخگو نباشد هیاهو به پا می کند.
  • بی نام IR ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    19 2
    خوبی استراماچونی اینه که حتی اگر هیچ مقامی نیاره به دلیل ذهن حرفه ای و قانونی اش در مورد مسال سخت افزاری و حتی تفکر پشت اون میتونه چنان شفاف کنه داخل این فوتبال رو که تا سالها مدیونش باشیم.نمونش در همین دو هفته اول و شوک دادن به رسانه های خنثی بابت هرج و مرج در فوتبال ما
  • ali IR ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    3 21
    این بابا خودش رو خیلی دست بالا گرفته. فکر کرده اینجا قراره هر جور دوست داره و عشقش میکشه رفتار کنه. ایران رو زیادی دست کم گرفته انگار
  • AU ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۴
    8 4
    ترکیدم از خنده فکر میکنه اینجا ایتالیا ست به کجا میخوای شکایت کنی؟ کی به حرفت گوش میده؟ طرف هنوز گیج میزنه نمیدونه کجا اومده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین