برانکو: 11 بازیکنم در اردوی تیم ملی بودند اما باز هم راضی‌ام

سرمربی سابق پرسپولیس و کنونی الاهلی بعد از پیروزی در دیدار تدارکاتی مقابل دسته اولی عربستان از عملکرد بازیکنان ابراز رضایت کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تیم فوتبال الاهلی با هدایت برانکو، سرمربی سابق پرسپولیس در دیداری دوستانه موفق شد تیم ضمک دسته اولی این کشور را با نتیجه 2 بر یک شکست دهد.

برانکو بعد از این پیروزی گفت: این دیدار پیش از دیدار با الوحده برای ما مفید بود. در این بازی ما 11 بازیکن اصلی خود را به خاطر حضور در اردوی تیم های ملی کشورشان نداشتیم اما من از عملکرد بازیکنانم در این بازی راضی هستم. مخصوصا آنهایی که فرصت بازی نداشتند خودشان را در این بازی نشان دادند.

وی درباره حضورش در چین گفت: من به مدت 4 روز در اجلاس مربیان برتر  آسیا حضور داشتم و در کنفرانس بحث هایی  درباره چگونگی پیشرفت فوتبال قاره آسیا مورد بررسی قرار گرفت.

256 43

کد خبر 1297934

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • GB ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
    15 8
    خبرهاى اين به ما چه؟
  • IR ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
    12 5
    این الان چه اهمیت خبری داشت؟ باور کنید برانکو اینقدر هم که فکر میکنید برا ما مهم نیست، تا بود مهم بود الان دیگه نتایجش اصلا اهمیتی برا ما ندارد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین