۳ نفر
۲۰ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۶
مرکل: با ایران در منطقه همکاری می‌کنیم

فارس نوشت: صدراعظم آلمان ضمن تأکید بر پایبندی به برجام گفت تلاش برای کاهش تنش در خاورمیانه یکی از دستورکارهای اصلی کشورهای اروپایی است.

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان اعلام کرد اروپا تصمیم دارد نسبت به برجام پایبند بماند و برای یافتن راه‌حلی جهت جلوگیری از تشدید تنش دست از تلاش بر ندارد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»‌، مرکل روز چهارشنبه در جلسه پارلمان آلمان گفت: «گام به گام به تلاش جهت یافتن راه‌حلی با ایران که از تشدید تنش در منطقه‌ای که دارای حساسیت بین‌المللی است، ادامه می‌دهیم. این کار [در دستورکار] ما است».

جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال در نخستین سالگرد خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای، اعلام کرد در پاسخ به بازگشت تحریم‌های آمریکا و عدم تحقق وعده‌های کشورهای باقی مانده در توافق هسته‌ای برای جبران آثار منفی این تحریم‌ها، به مرور تعهد خود را به توافق هسته‌ای کاهش می‌دهد.

ایران در گام نخست، پایبندی به سقف‌های معین در برجام برای ذخایر اورانیوم با غنای پایین و آب سنگین را به حالت تعلیق درآورده و اعلام کرد که دیگر اورانیوم مازاد خود را به خارج از کشور صادر نخواهد کرد. دو ماه بعد، در گام دوم، تهران پایبندی به میزان خلوص غنی‌سازی اورانیوم را تعلیق کرده و میزان غنای اورانیوم تولیدی در سایت نطنز را از ۳.۶۷ درصد به ۴.۵ درصد ارتقاء داد. 

«بهروز کمالوندی» معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی، روز شنبه در مراسم اعلام گام سوم کاهش تعهد ایران به برجام گفت که راه‌اندازی زنجیره‌ای از ۱۶۴ دستگاه نسل دوم، یکی از اقداماتی است که به زودی در دستور کار ایران قرار می‌گیرد.

یک سخنگوی اتحادیه اروپا در این رابطه گفت: «اعلامیه ایران در مورد توسعه فعالیت‌های تحقیق و توسعه سانتریفیوژ را با نگرانی بسیار دنبال می‌کنیم. این کاهشی دیگر در تعهد [ایران] ذیل برجام است»

310 310

کد خبر 1298145

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمدی IR ۱۹:۴۸ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۰
    0 0
    ایران برای امنیت منطقه می کوشد و این سردمداران شیطان صفت امریکایی هستند که در پی نظام تک قطبی امریکایی_صهیونیسمی هستند و ایران و آسیا زیر بار نظام تک قطبی نمی رود. مردم آسیا هم حق استقلال و عزت دارند، چرا با ملتها تجارت می کنند، چرا تحریم اقتصادی می کنند، چرا به ادیان الهی احترام نمی گزارند، چرا مردمی که تنها جرمشان خداپرستی است را در سرزمین های وحی، وحشیانه می زنند، چرا انسانیت را از ریشه کنده اند و با ملتها به دیده ی تجارت نگاه می کنند، چرا راه درست را نمی روند که در آن ظهور منجی عالم بشریت است.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین