۰ نفر
۱۹ شهریور ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۰
بالاترین قیمت نفت در ٦هفته اخیر رقم خورد

مهر به نقل از رویترز نوشت: با امید به این که اوپک و سایر تولیدکنندگان مهم برای تمدید کاهش تولیدات خود توافق خواهند کرد، قیمت‌های نفت برای پنجمین روز متوالی رشد کرد و به بالاترین سطح خود در ۶ هفته اخیر رسید.

روز سه‌شنبه، با امید به این که اوپک و سایر تولیدکنندگان مهم برای تمدید کاهش تولیدات خود توافق خواهند کرد، قیمت‌های نفت برای پنجمین روز متوالی رشد کرد و به بالاترین سطح خود در ۶ هفته اخیر رسید. تا ساعت ۱۳:۰۷ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۱۳ سنت یا ۰.۲۱ درصد رشد کرد و به ۶۲.۷۲ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام تگزاس غرب آمریکا هم ۱۷ سنت یا ۰.۲۹ درصد رشد کرد و به ۵۸.۰۲ دلار رسید.  قیمت نفت برنت دیروز ۱.۷ درصد جهش کرده بود، در حالی که قیمت نفت آمریکا در معاملات دیروز بیش از ۲ درصد بالاتر بسته شد. 

شاهزاده عبدالعزیز که یکی از اعضای بلندمدت گروه نمایندگان عربستان سعودی در سازمان کشورهای صادرکننده سوخت بود و حالا به عنوان وزیر انرژی جدید این کشور منصوب شده است، گفت اصول سیاست‌های انرژی عربستان سعودی تغییری نخواهد کرد و توافق اوپک برای کاهش تولید ۱.۲ میلیون بشکه‌ای نفت، پابرجا خواهد ماند. 

۲۲۳۲۳۱

کد خبر 1298279

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین