رییس مجلس در نطق امروز خود از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن تشکر کرد و گفت: پاسخ گام‌های استوار مردم و عزم راسخ آنان در حمایت از آرمان‌های انقلاب در خدمت صادقانه قوای سه گانه نهفته است.

به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی خطاب به قوای سه​گانه از آنها خواست تا با وحدت و همدلی، همه همت خویش را مصروف حل مشکلات کشور به خصوص معضل بیکاری و ایجاد عدالت کنند، و تحت اشراف ولایت امر وصایای امام راحل و شهدای عظیم‌الشان را محقق کنند.

وی سپس موضوع نطق خود را به انقلاب مصر اختصاص داد  و با اشاره به همزمانی یوم‌الله 22 بهمن با اولین مرحله پیروزی انقلاب مصر گفت: این مساله به اعجاز شباهت دارد که ملت ریشه‌دار مصر با پایداری در مبارزه خویش، حاکم دست نشانده را به زیر کشاندند و این سنت الهی است .

وی خاطرنشان کرد: ملت بزرگ ایران که در طی مسیر انقلاب اسلامی همواره مدافع حقوق ملت‌ها و مستضعفان بود در نهضت رهایی بخش ملت مصر در کنار آنان قرار داشت و در راهپیمایی 22 بهمن همه ملت یکصدا از انقلاب مردم مصر حمایت کردند. در 22 بهمن ملت سرافراز ایران با همین روحیه از برادران مسلمان خود در منطقه به خصوص مردم مصر حمایت کردند، تاسف از این است که آمریکا در یک سرگشتگی سیاسی مستمرا در انقلاب مردم مصر دقیقا نظیر انقلاب ایران نهایت تلاش خود را نمود که بتواند نظام دیکتاتوری را در مصر حفظ کند و انواع و اقسام فریب‌کاری سیاسی را به کار برد.

لاریجانی با اشاره به  اینکه هوشیاری جوانان مصر با اقدامات به جا و سنجیده، کید آنان را خنثی کرد؛ ادامه داد: آخرین شگرد ‌آنان تاسیس شورای نظامی و سلطه آنان در کشور مصر است و با عجله به کشورهایی حکم کردند این تنظیم جدید مورد حمایت قرار گیرد، همان کشورهایی که تا چند روز پیش مکررا از لزوم تداوم حکومت مبارک حمایت کرده بودند.

 

وی افزود: آنان مختصر تاملی نکردند که محاسبه کنند اگر بنا بود با این گونه حمایت‌ها انقلاب مصر را عقیم کنند چطور حمایت‌های قبلی آنان موثر واقع نشد. حال با کمال پررویی می‌گویند شرایط آینده دموکراتیک در مصر باید معاهده کمپ دیوید را محترم بشمارد. این چه دموکراسی است که با دستورات آمریکا در تشکیل شورای نظامی غیرقانونی شکل گیرد و هدف آن را نیز از پیش مشخص کرده‌اید. آیا انقلاب جوانان مصر هدفش سرنگونی یک ژنرال و تسلط چند ژنرال دیگر بود که متاسفانه در اطلاعیه شماره 4 نظامی آنان همان دولت کذایی را مامور اداره کشور کردند.

رئیس مجلس ادامه داد: البته تا آنجا که ما اطلاع داریم ارتش مصر از یک بدنه مردمی برخوردار است و این گونه ابلاغیه‌های آمریکا وجهه ارتش را به کلی نزد ملت مصر تخریب و نتیجه آن چیزی جز آنچه که در انقلاب ایران از پیوستن نیروهای ارتش به انقلابیون رخ داد، نخواهد بود.

لاریجانی با اشاره به سابقه ارتش مصر در مجاهدت با اسرائیل، گفت: ارتش مصر مجاهدانی چون خالد اسلامبولی را در خود رشد داده است. آمریکا تصور نکند با این بندبازی سیاسی و حمایت دولت‌های بی‌مقدار می‌تواند در این مرحله انقلاب مصر با نوعی کلاهبرداری فرصت‌طلبانه آتش خشم سوزان جوانان مصر را خاموش کند. هرچه آمریکا در مسیر انقلاب مصر سنگ‌اندازی کند عمق انقلاب، توده‌ای‌تر و سمت و سوی آن نسبت به آمریکا و صهیونیسم شدیدتر خواهد شد.

لاریجانی با اظهار تاسف از بیانات غضب‌آلود روز گذشته معاون رییس‌جمهور آمریکا نسبت به ایران، گفت: آیا ملت ایران فریب‌کار است یا شما که فریاد دموکراسی‌خواهی‌تان گوش فلک را کر کرده اما اتفاقا همیشه دست‌تان زیر سر دیکتاتورهای منطقه است و با کمال وقاحت همزمان که آقای اوباما در کاخ سفید از دموکراسی و مردم مصر حمایت می‌کند، نماینده او در کاخ قاهره از پشتیبانی آمریکا از دیکتاتور وعده می‌دهد تا با اسب و شتر به جان مردم مصر در میدان التحریر هجوم ببرند. البته عصبانیت شما قابل درک است. امروز ملت‌های منطقه در فرآیند بیداری انقلاب اسلامی به مرحله بلوغ رسیده‌اند، و ایالات متحده متوجه شده عرصه بیداری منطقه دیگر نه جای ماجراجویی احمقانه از سنخ اشغال عراق و افغانستان و لبنان است و نه جای شعارهای توخالی و دروغین آمریکا و زد و بندهای مخفیانه.

/14111

 

  

 

 

کد خبر 129921

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین