کشف مواد غذائی احتکار شده در "چهارمحال و بختیاری"

فرمانده انتظامی استان، از کشف انواع مواد غذائی احتکار شده به ارزش ۶ میلیارد ریال در شهرستان های شهرکرد و بروجن خبر داد.

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل ازپایگاه خبری پلیس، سردار "غلامعباس غلامزاده" در تشریح این خبر گفت : در پی کسب خبری مبنی بر احتکار اقلام و کالای اساسی مردم توسط ۲ محتکر در شهرستان های شهرکرد و بروجن، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالای پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی تصریح کرد : با کار اطلاعاتی صورت گرفته ۲ انبار احتکار کالا در شهرهای شهرکرد و بروجن شناسائی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی و با همکاری اداره صنعت معدن و تجارت از این انبار بازدید به عمل آمد.

فرمانده انتظامی استان اظهار داشت: ماموران موفق شدند در بازرسی از  این ۲ انبار در مجموع ۱۰ تن انواع برنج خارجی و ایرانی، ۷۰ تن قند و شکر، ۷۵۰ لیتر روغن خوراکی، ۱۰۰۰ قوطی رب گوجه فرنگی، ۵۰۰۰ بسته ماکارونی و ۱ تن و ۱۸۰ کیلوگرم چای احتکار شده کشف کنند

سردار "غلامزاده" در خاتمه با اشاره به اینکه بنابر نظر کارشناسان ارزش اقلام احتکار شده ۶ میلیارد ریال برآورد شده است، تاکید کرد : پلیس با کسانی که بخواهند در بازار اختلال ایجاد کرده و با احتکار مایحتاج مردم، قیمت ها را بالا ببرند برابر قانون قاطعانه برخورد می کند.

46

کد خبر 1299355

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =