کالدرون: پرسپولیس همیشه باید ببرد، در دربی هم همین وظیفه را داریم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: همیشه باید ببریم، در دربی هم همین وظیفه را داریم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ گابریل کالدرون  سرمربی پرسپولیس قبل از حضور در نشست خبری گفت: ما خیلی خوب بازی کردیم ولی اگر در این بازی‌ها گل نزنیم به مشکل می‌خوریم.

* 30 دقیقه اول را پسندیدم

او ادامه داد: بعد از گل اول می‌خواستیم گل دوم را بزنیم ولی نشد. من فکر می‌کنم 30 دقیقه اول فوتبالی بود که می‌پسندم.

* وظیفه ما بردن است حتی در دربی

او در خصوص برد قبل از دربی گفت: امروز می‌دانستیم بازی سختی داریم و همیشه وظیفه داریم ببریم که در دربی هم همین هدف را داریم.

* امیدوارم استادیوم در روز دربی پُر شود

سرمربی پرسپولیس در خصوص اینکه ارزیابی اش از دربی تهران گفت: مطمئنا جشن بزرگی خواهد بود و من امیدوارم استادیوم پُر شود. امیدوارم تماشاگران ورزشگاه را پر کنند.

* مشکلی با 90 به 10 نداریم

کالدرون در خصوص حضور تماشاگران به صورت 90 به 10 گفت: هر تصمیم بگیرند ما عادت داریم و مشکلی نداریم.

*3 مدافع فوق‌آلعاده دارم

او در خصوص غیبت سید جلال حسینی گفت: من 3 دفاع وسط فوق آلعاده دارم و می‌خواهم به فوتبال مد نظرم برسیم. ممکن است بازیکنان همیشه روی نیمکت بنشینند. من خوشحالم سید جلال بازیکن با روحیه‌ای است و هر زمان که بازی کند یا نکند برای موفقیت تیم تلاش خواهد کرد.

کالدرون در نشست خبری شرکت نکرد.

255 41

کد خبر 1300236

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین