نظر آیت‌الله مکارم شیرازی درباره ساخت فیلم شمس تبریزی

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: آیت‌الله مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید، ساخت فیلم درباره شمس تبریزی را جایز نمی‌دانند.

 در پی انتشار اخباری مبنی بر ساخت فیلمی با موضوع زندگی مولانا و شمس، جمعی از طلاب با ارسال نامه‌ای به دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی مرجع تقلید، درباره درستی این کار پرسیدند. 

آیت الله مکارم شیرازی: ساخت فیلم درباره شمس تبریزی شرعاً جایز نیست

آیت الله العظمی مکارم شیرازی در پاسخ به این سوال گفته است: با توجه به اینکه این کار (ساخت فیلم درباره شمس) سبب ترویج فرقه ضالّه صوفیه می‌شود، شرعاً جایز نیست و باید از آن خودداری کرد.

در تماس با دفتر پاسخ به سوالات شرعی و مردمی آیت الله العظمی مکارم شیرازی صحت و سقم این خبر را جویا شد که مورد تایید نماینده دفتر ایشان قرار گرفت و صراحتاً اعلام کردند که آیت الله العظمی مکارم شیرازی ساخت این فیلم را جایز نمی دانند. 

۲۵۸۲۵۸

کد خبر 1303101

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین